Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παίρνει κεφάλια ο νέος επικεφαλής της Ferrari

Παίρνει κεφάλια ο νέος επικεφαλής της Ferrari

1.835 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2021)

Ριζικές αλλαγές σε επίπεδο κορυφαίων διοικητικών στελεχών της Ferrari είναι έτοιμος να κάνει ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Ιταλικής μάρκας, Benedetto Vigna.

Αλλάζει πράγματα στην Ferrari o Benedetto Vigna

Διορισμένος ως Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari την 1η Σεπτεμβρίου, ο Benedetto Vigna δεν χάνει χρόνο καθώς ο 52χρονος επικεφαλής της ιταλικής μάρκας σχεδιάζει ήδη να αναθεωρήσει την οργανωτική δομή. Τουλάχιστον τρία μέλη της ανώτερης διευθυντικής ομάδας θα αποχωρήσουν από την εταιρεία ως μέρος μιας ευρύτερης αλλαγής σε ηγετικές θέσεις που θα παρουσιαστούν λεπτομερώς στις 10 Ιανουαρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τέλος τρία στελέχη, ακολουθούν και άλλοι

Όπως έγινε γνωστό οι Nicola Boari (Chief Brand Diversification Officer), Michael Leiters, (Chief Technology Office) και Vincenzo Regazzoni, (Chief Manufacturing Officer), θα αποχωρήσουν από την μάρκα στο εγγύς μέλλον. Η Ferrari έχει ήδη βρει τους αντικαταστάτες και θα τους αποκαλύψει όπως προαναφέραμε τον Γενάρη, μαζί με την πλήρως ανανεωμένη δομή.

Εσωτερικά αλλά και με νέες προσλήψεις θα καλυφθούν τα κενά

Η νέα οργανωτική δομή θα περιλαμβάνει υπάρχοντες υπαλλήλους που είναι έτοιμοι για προαγωγή καθώς και εξωτερικές νέες προσλήψεις που θα ενταχθούν στην εταιρεία από τον Ιανουάριο του 2022. Η Ferrari πιστεύει ότι «η νέα δομή θα ενισχύσει περαιτέρω την καινοτομία, τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και θα αυξήσει τις συνεργασίες τόσο εσωτερικά όσο και με νέους εξωτερικούς συνεργάτες». Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Fia