Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πάνω από 150 Dino γιόρτασαν στο Μαρανέλο.

Η Dino παρουσιάστηκε ως μια αυτόνομη μάρκα που εισήχθη από τη Ferrari.

Το Σάββατο τα αυτοκίνητα έφτασαν στο προαύλιο του Μουσείου του Μαρανέλο.

Πάνω από 150 Dino γιόρτασαν στο Μαρανέλο

1.953 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2018)

Περισσότερες από 150 Dino βρέθηκαν στο μουσείο της Ferrari στο Μαρανέλο, προκειμένου να γιορτάσουν την 50ή επέτειο από την στιγμή που το πρώτο μοντέλο βγήκε από τη γραμμή παραγωγής και πάτησε στην άσφαλτο.

Η Dino παρουσιάστηκε ως μια αυτόνομη μάρκα που εισήχθη από τη Ferrari και παρήγαγε  αυτοκίνητα τα οποία ήταν πιο προσιτά οικονομικά. Μάλιστα η μάρκα πήρε αυτό το όνομα ύστερα από απόφαση του Enzo Ferrari, ο οποίος θέλησε με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του γιου του, Dino, ο οποίος πέθανε στη Μόντενα στις 30 Ιουνίου 1956 σε ηλικία μόλις 24 ετών, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.
Το Σάββατο τα αυτοκίνητα έφτασαν στο προαύλιο του Μουσείου του Μαρανέλο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την πίστα Fiorano, όπου έκαναν τους απαραίτητους σχηματισμούς για να τραβηχτούν οι αναμνηστικές φωτογραφίες.
 
Η εκδήλωση αυτή έλαβε χώρα το Σάββατο, 30 Ιουνίου με περισσότερες από 150 Dino και 300 συμμετέχοντες να δίνουν το παρόν, τιμώντας έτσι τα μοντέλα της Dino, τα οποία κατασκευάζονταν από το 1968 έως το 1976.

home pro
Citroen