Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η πρώτη Supra παρέα με το νέο της ιδιοκτήτη.

Παραδόθηκε η πρώτη Supra

3.025 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2019)

H πρώτη και συλλεκτική Supra αξίας 1,9 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στο νέο της ιδιοκτήτη.


Στα χέρια του John Staluppi, του ανθρώπου που έδωσε 1,9 εκατομμύρια ευρώ σε φιλανθρωπίες για να γίνει ο άνθρωπος που θα πάρει την πρώτη Supra που κατασκευάστηκε ποτέ. Το αυτοκίνητο έχει τον αριθμό 20201 που αποτελεί απόδειξη της χρονιάς κατασκευής του αυτοκινήτου αλλά και του γεγονότος ότι είναι η πρώτη Supra που βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Μagna Steyr της Aυστρίας.

Ο Staluppi είναι ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά αυτοκινήτων και έχει μεταξύ άλλων και μια αντιπροσωπεία της Τοyota. Εκεί λέγεται πως θα τοποθετήσει και την συλλεκτική αυτή Supra με σκοπό να έρχεται ο κόσμος για να δει το μοντέλο.

Η πρώτη Supra που κατασκευάστηκε ποτέ έχει ματ γκρι εξωτερικό χρώμα και ματ μαύρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με κόκκινους καθρέπτες και ίδιο χρώματος εσωτερικό. Σε σχέση με τις υπόλοιπες Supra όμως, έχει την υπογραφή του προέδρου της Toyota, Αkio Toyoda πάνω στο καπάκι του μοτέρ, την ίδια στιγμή που η μάρκα προσφέρει στον αγοραστή (δεν έχει ανακοινωθεί ποιος είναι) μια σειρά από άλλες VIP μοναδικές εμπειρίες και δυνατότητες για να ανακαλύψει τις αγωνιστικές δυνατότητες του ιαπωνικού sportscar.
 
H νέα Supra θα προσφέρεται, τουλάχιστον αρχικά, με μόνο μία επιλογή στα μοτέρ. Πρόκειται για ένα 6κύλινδρο σε σειρά twin-scroll υπερτροφοδοτούμενο σύνολο χωρητικότητας 3,0 λίτρων απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής που συνεργάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (με δύο modes Νοrmal και Sport) που με την σειρά του στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς και δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα (με Launch Control) και να φτάνει μέγιστη τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.
 

Mercedes
Skoda