Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παραλιακή: Δυστύχημα με 2 νεκρούς και 2 σοβαρά τραυματίες

Παραλιακή: Δυστύχημα με 2 νεκρούς και 2 σοβαρά τραυματίες

Παραλιακή: Δυστύχημα με 2 νεκρούς και 2 σοβαρά τραυματίες

1.834 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2024)

- Το όχημα βγήκε εκτός πορείας αναγκάζοντας δύο ακόλουθα οχήματα να προβούν σε ελιγμούς
- Το όχημα έτρεχε με 180 χλμ/ώρα στο ρεύμα προς Πειραιά
- Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκλήθη στον χώρο για απεγκλωβισμούς

Το όχημα βγήκε εκτός πορείας αναγκάζοντας δύο ακόλουθα οχήματα να προβούν σε ελιγμούς

Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκαν ύστερα από σοβαρό δυστύχημα που έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τις 23:00 στην παραλιακή, λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή. Το δυστύχημα ήταν αποτέλεσμα ενός οχήματος που βγήκε εκτός πορείας και χτύπησε πάνω σε δέντρα και μια κολώνα φωτισμού. Δύο οχήματα που βρίσκονταν από πίσω έκαναν ελιγμούς με σκοπό να αποφύγουν την σύγκρουση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί υλικές ζημιές. Το δεύτερο όχημα, παρέσυρε δύο πεζούς που ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν, στην προσπάθεια ελιγμού του.

Το όχημα έτρεχε με 180 χλμ/ώρα στο ρεύμα προς Πειραιά

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο ρεύμα της λεωφόρου προς Πειραιά. Όπως έγινε αργότερα γνωστό το όχημα που έχασε την πορεία του διερχόταν με υψηλές ταχύτητες, τουλάχιστον 180 χλμ/ώρα. Αυτό ήταν και το όχημα που σημείωσε μια απώλεια ζωής.

 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκλήθη στον χώρο για απεγκλωβισμούς

Η κυκλοφορία διεκόπη στην παραλιακή, στο ύψος της συμβολής με την λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά και επανήλθε στην κυκλοφορία γύρω στη 1:00 τα ξημερώματα. Στον χώρο χρειάστηκε να προβούν και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επιβατών από τα οχήματα.  

Toyota
Leasing