Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ξεκινώντας από αριστερά προς τα δεξιά, σύμφωνα με την κεντρική φωτογραφία, το πρώτο μοντέλο που δείχνει η Bugatti είναι η Chiron Pur Sport.

«Παρέλαση» εκατομμυρίων σε μία φωτογραφία

1.669 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

Ούτε μία, ούτε δύο, άλλα έξι διαφορετικές Bugatti, όλες βασισμένες στη Chiron παρέταξε η γαλλική μάρκα έξω από τα κεντρικά της στο Molsheim σε μία «παρέλαση» πολλών εκατομμυρίων ευρώ! Ας δούμε τα ποσά και τα αυτοκίνητα.

Ξεκινώντας από αριστερά προς τα δεξιά, σύμφωνα με την κεντρική φωτογραφία, το πρώτο μοντέλο που δείχνει η Bugatti είναι η Chiron Pur Sport, η οποία περιορίζεται μόνο σε 60 μονάδες με τιμή που ξεκινά από το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή η μοναδική Chiron είναι κατασκευασμένη ειδικά για την απόλαυση της οδήγησης παρά για την ταχύτητα.
 
Στη συνέχεια έχουμε την Bugatti Centodieci. Με στόχο να «υποκλιθεί» στην παλαιά Bugatti EB110, η Centodieci θα παραχθεί μόλις 10 φορές και εκτός από τα 1.600 άλογα, διαθέτει και αξία που ξεκινά από τα 8 εκατομμύρια ευρώ!
 
Η Bugatti Super Sport 300+ είναι σήμερα το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο με ρεκόρ μέγιστης ταχύτητας 490,484 χλμ./ώρα. Το ιστορικό αυτοκίνητο περιορίζεται σε μόλις 30 μονάδες, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
 
Η συνέχεια ανήκει στην La Voiture Noire. Μιλάμε για το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο με τιμή 11 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς φόρους και όπως καταλαβαίνετε η λέξη πολυτέλεια ίσως να μην μπορεί να χαρακτηρίσει το μοντέλο που ήρθε για να αποτίνει φόρο τιμής στην Bugatti Type 57 SC Atlantic.
 
Το πέμπτο μοντέλο είναι η Bugatti Divo αποτελώντας ακόμα ένα παράδειγμα της ευελιξίας της Chiron. Η Divo εστιάζει στην ικανότητα της στις στροφές, όμως μόνο 40 τυχεροί θα μπορούν να το δουν στην πράξη. Φυσικά απαραίτητη είναι η ύπαρξη 5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση μίας εκ των μονάδων που θα παραχθούν.
 
Τελευταία, αλλά όχι καταϊδρωμένη είναι η Chiron Sport. Ίσως το συγκεκριμένο μοντέλο να αποτελεί την καλύτερη επιλογή, καθώς η ίδια η μάρκα αναφέρει πως «παντρεύει» τους κόσμους της πολυτέλειας και της σπορ οδήγησης, ενώ το κόστος απόκτησης ορίζεται στα 2.650.000 ευρώ!  
 
Για να μην κάθεστε να κάνετε το άθροισμα, προκειμένου να βρείτε την απάντηση στον τίτλο του κειμένου, το κάναμε εμείς για εσάς. Το ποσό 33.150.000 ευρώ!

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO