ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρούσα η Bridgestone στη Φρανκφούρτη

Παρούσα η Bridgestone στη Φρανκφούρτη

1.560 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2017)

Η Bridgestone επιστρέφει στην Φρανκφούρτη για την έκθεση ΙΑΑ Cars 2017 από τις 12 μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου με συναρπαστικά νέα και μία εντυπωσιακή παρουσίαση των τελευταίων της καινοτομιών.

Η Bridgestone πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του νέου ελαστικού Turanza T005 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που θα ανοίξει τις πύλες της στις 12 Σεπτεμβρίου για τον Τύπο και στις 16 για το κοινό. Πέραν τούτου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ελαστικών στο περίπτερό της θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες καινοτομίες που έχει ή πρόκειται να εφαρμόσει στα προϊόντα της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ειδικότερα, όσον αφορά στο Bridgestone Turanza T005, με ανακοίνωσή της η φίρμα τονίζει πως έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην ανάγκη των Ευρωπαίων οδηγών, ουτώς ώστε να αισθάνονται τον πλήρη έλεγχο σε δύσκολες και καθημερινές καταστάσεις οδήγησης, ιδιαίτερα τις βροχερές μέρες. Στην Bridgestone, τέλος ο καταναλωτής αποτελεί τον κύριο μέτοχο και την έμπνευση για όλα τα καινούρια προϊόντα και τις τεχνολογίες. 
 

Όσοι τυχεροί παρευρεθούν στο περίπτερο της Bridgestone θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την επικείμενη, συναρπαστική τεχνολογία Bridgestone World Solar Challenge που εφαρμόζει την τεχνολογία ologic στα ελαστικά Ecopia. Επίσης θα τους δοθεί η δυνατότητα να δουν από κοντά ένα ηλιακό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από το Πανεπιστήμιο Bochum της Γερμανίας, μία από τις συμμετοχές στον διαγωνισμό της έκδοσης 2017, τον Οκτώβριο το ίδιου έτους. 

Τέλος, η Bridgestone θα παρουσιάσει όλες τις πρόσφατες καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου ελαστικού Air Free Conceptγια ποδήλατα και αυτοκίνητα, καθώς και επιλεγμένα προϊόντα από τον ισχύοντα Ευρωπαϊκό Κατάλογο των ελαστικών Bridgestone: τα ελαστικά τουρισμού DriveGuard και τα χειμερινά DriveGuard, τα Dueler A/T 001 για 4x4, τα ελαστικά υπέρ υψηλών επιδόσεων UHP Potenza S007 και Potenza S001 RFT  και τα χειμερινά Blizzak LM001 EVO.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
SAILUN ATREZZO ZSR 2