Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρουσιάζει το EV9 Concept η Kia

Παρουσιάζει το EV9 Concept η Kia

1.739 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2021)

Ένα νέο ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα παρουσιαστεί υπό τη κορφή πρωτότυπου στις 11 Νοεμβρίου υπό την ονομασία EV9 έχει έτοιμο η Kia.

Η Kia «τρέχει» προς τον εξηλεκτρισμό της και μετά την εισαγωγή του EV6 στις αγορές ετοιμάζει τα επόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα ανήκουν στην ηλεκτρική της οικογένεια. Ένα από αυτά, όπως η ίδια η μάρκα αποκάλυψε θα είναι το EV9, το οποίο ενδέχεται να καθίσει στην κορυφή της γκάμας της.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Στη δημοσιότητα η πρώτη teaser εικόνα του EV9

Μέσω ανάρτησης στο Instagram, η κορεατική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα του πρωτότυπου του EV9, ανακοινώνοντας επίσης την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας στις 11 Νοεμβρίου. Όπως βλέπουμε η μοναδική διαθέσιμη εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά, ωστόσο, τουλάχιστον, μπορούμε να δούμε το συνολικό σχήμα του οχήματος που θα πρέπει πιθανότατα να αποτελέσει την ηλεκτρική ναυαρχίδα της μάρκας.
 

Θα βασίζεται στην πλατφόρμα E-GMP

Πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα θυμηθούμε πως τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Kia ανακοίνωσε ότι η γενιά ηλεκτρικών οχημάτων που ετοιμάζει θα χρησιμοποιούν τα ονόματα μεταξύ EV1 και EV9. Όλα θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική E-GMP που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Hyundai και η λογική μας λέει ότι το EV9 που πρόκειται να δούμε ως concept σε δύο ημέρες από τώρα θα αναλάβει τον κορυφαίο ρόλο.
 

Στις 11 Νοεμβρίου η πρεμιέρα 

Για την εκδήλωση της 11ης Νοεμβρίου, η Kia υπόσχεται επίσης να αποκαλύψει περισσότερα για τη «δέσμευσή της για ένα πιο βιώσιμο μέλλον». Εάν προσπαθήσουμε να διαβάσουμε μεταξύ των γραμμών, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο κατασκευαστής θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική του προς τον εξηλεκτρισμό. Μείνετε συντονισμένοι για το ντεμπούτο του concept EV9 και όλες τις λεπτομέρειες που θα ανακοινώσει η Kia.

Καταφτάνει η ηλεκτρική ναυαρχίδα της Kia!
- Η κορεατική μάρκα παρουσιάζει το SUV πρωτότυπο EV9.
- Βασισμένο στην πλατφόρμα E-GMP.
- Αποκαλυπτήρια στις 11 Νοεμβρίου.
Άμα δεν βρεθεί λύση με τους χρόνους και τις υποδομές φόρτισης πως θα προχωρήσουν τα ηλεκτρικά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
Autotriti.gr