Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εικόνα που δείχνει την οροφή να προεκτείνει προς τα πάνω.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας δεν έχουν γίνει γνωστά.

Πατέντα της Porsche για ρυθμιζόμενη οροφή

1.531 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2019)

Η Porsche φαίνεται πως εργάζεται πυρετωδώς πάνω στον τομέα των αυτόνομων μοντέλων και αυτό επιβεβαιώνεται από ένα ακόμα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που παρουσιάζει μία νέα ρυθμιζόμενη καθ` ύψος οροφή!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σας παρουσιάσαμε το κάθισμα με το οποίο η Porsche σκέφτεται να εξοπλίσει τα αυτόνομα μοντέλα της, όταν αυτά μπουν στη γραμμή παραγωγής και σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα μία ακόμα πατέντα στην οποία εργάζεται η γερμανική μάρκα. Αυτή αφορά και πάλι τα αυτόνομα αυτοκίνητα, όμως τούτη τη φορά έχει να κάνει με μία ρυθμιζόμενη καθ` ύψος οροφή.
 

Το στοιχείο αυτό αναφέρεται και στην αίτηση που υπεβλήθη από τη μάρκα στην αρμόδια αρχή που είναι επιφορτισμένη για την κατοχύρωση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η αίτηση διέρρευσε στο Taycan EV Forum και στην περίληψη της πατέντας αναφέρεται ξεκάθαρα πως η νέα ευρεσιτεχνία προσβλέπει στη δημιουργία μίας συσκευής για τη βελτίωση της άνεσης σε αυτόνομη λειτουργία οδήγησης.
 
Από τις εικόνες βλέπουμε πως η Porsche, μέσω μίας συσκευής που είναι τοποθετημένη στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου μπορεί και δίνει ύψος στην οροφή του αυτοκινήτου, αυξάνοντας προφανώς την άνεση για τους επιβάτες. Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως το σίγουρο είναι πως οι ιθύνοντες της φίρμας έχουν πολλές ιδέες πάνω στα αυτόνομα οχήματα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO