Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To σχέδιο της πρώτης γεύσης του GT4-R παρουσίασε η Chevrolet.

To σχέδιο της πρώτης γεύσης του GT4-R παρουσίασε η Chevrolet.

Περιμένει στη γωνία η GT4-R

2.982 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2017)

Ένα νέο αγωνιστικό μοντέλο ετοιμάζει η Chevrolet, για να αντιμετωπίσει τις ανταγωνιστικές εταιρείες στη κατηγορία αγώνων GT4. Μέσα στο προσεχές έτος θα παρουσιαστεί και επίσημα η Camaro GT4-R.

Η Chevrolet ετοιμάζεται να κοιτάξει στα «μάτια» τις Ford, McLaren και Porsche στους αγώνες GT4 και για αυτό το λόγο ανακοίνωσε επίσημα την έλευση της Camaro GT4-R.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το νέο αγωνιστικό μοντέλο της μάρκας θα τροφοδοτείται από έναν V8, ατμοσφαιρικό κινητήρα, χωρητικότητας 6.2 λίτρων, ο οποίος χρησιμοποιείται και στην SS, με την κίνηση να μεταδίδεται στον πίσω άξονα, μέσω ενός κιβωτίου 6 σχέσων της Xtrac.
Επιπλέον, οι μηχανικοί της Chevrolet έχουν εξελίξει το διαφορικό στο πίσω μέρος, καθώς και τα φρένα τα οποία φέρουν τη σφραγίδα της Brembo, ενώ έχουν αντικατασταθεί οι πλαϊνές ποδιές, όπως και η αεροτομή με μια μεγαλύτερη.

Τέλος και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Team Chevy υποστηρίζει πως η Camaro GT4-R θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της κάποια στιγμή μέσα στη φετινή χρονιά και θα είναι διαθέσιμη για την GTS του Pirelli World Challenge, το IMSA Continental Tire SportCar Challenge και άλλες υποκατηγορίες στο GT4.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO