Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Περιοδικό ΑutoΤρίτη: 2 super δοκιμές – 2 εξώφυλλα!

Περιοδικό ΑutoΤρίτη: 2 super δοκιμές – 2 εξώφυλλα!

4.398 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2016)

Το νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη κυκλοφορεί με 2 μοναδικά εξώφυλλα, που φιλοξενούν 2 αποκλειστικές πρώτες δοκιμές, αυτή του νέου Citroen C3 και αυτή του Audi Q2!

Στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη που κυκλοφορεί την Τρίτη, φιλοξενούμε τις πρώτες δοκιμές στην Ελλάδα των δύο πιο hot νέων μοντέλων της αγοράς: Του νέου Citroen C3 και του Audi Q2!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Από τη μία, το νέο Citroen C3 έρχεται στη χώρα μας με φοβερό design, άκρως οικονομικούς κινητήρες και πολύ μοντέρνο εσωτερικό για να πρωταγωνιστήσει στη μικρή κατηγορία και εμείς, δοκιμάζουμε πρώτοι την diesel έκδοσή του με τον 1,6 BlueHDI κινητήρα (με AdBlue) των 75 ίππων.
 
Από την άλλη, με το νέο Q2 η Audi δημιουργεί το πρώτο premium compact SUV της αγοράς, το οποίο προσφέρει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υψηλή τεχνολογία, ενώ στη φαρέτρα του διαθέτει τον ροπάτο diesel κινητήρα των 1,6 λίτρων με 116 άλογα και γρήγορες επιδόσεις που δοκιμάζουμε.
 
Ανάμεσα σε δύο τόσο σημαντικά μοντέλα, εμείς δεν ξέραμε ποιο να διαλέξουμε για αυτό και δημιουργήσαμε δύο διαφορετικά εξώφυλλα, ένα με το Citroen C3 στο πάνω μέρος του και ένα με το Audi Q2.
 
Εσείς, μπορείτε να επιλέξετε όποιο εξώφυλλο από τα δύο προτιμάτε, χωρίς φυσικά να χάσετε καμία από αυτές τις άκρως σημαντικές πρώτες δοκιμές, που βρίσκονται στην ύλη του νέου μας τεύχους.
 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO