ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σίγουρα μόνο τυχερός δεν θα αισθανθεί όποιος δει από τον καθρέφτη του αυτό το S7 Sportback να τον καταδιώκει

Σίγουρα μόνο τυχερός δεν θα αισθανθεί όποιος δει από τον καθρέφτη του αυτό το S7 Sportback να τον καταδιώκει

Περιπολία με Audi S7

2.629 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2016)

Το Audi S7 Sportback αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της αστυνομίας του Land Down Under της Αυστραλίας και είμαστε σίγουροι πως όλοι οι οδηγοί θα κάνουν υπερωρίες.

Έχουμε δει αρκετές φορές στους αστυνομικούς στόλους, οχήματα που σίγουρα προκαλούν εντύπωση και θαυμασμό. Ειδικά στο Ντουμπάι για παράδειγμα υπάρχουν μέχρι και hypercars περιπολικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτή τη φορά το νέο μας έρχεται από την αστυνομία του Land Down Under της Αυστραλίας, η οποία επέλεξε να προσθέσει στο στόλο της το Audi S7 Sportback. Το νέο περιπολικό της αυστραλιανής αστυνομίας βρίσκεται στην κατοχή της υπό καθεστώς μονοετούς leasing. 
Το περιπολικό είναι ίδιο ακριβώς μηχανικά με την έκδοση του εμπορίου, το οποίο σημαίνει πως κάτω από το καπό  παραμένει ο 4λιτρος V8 biturbo με τα 450 άλογα ισχύος και 550 Nm ροπής της Audi, ο οποίος συνδυάζεται με τετρακίνηση quattro.

Φυσικά οι επιδόσεις του περιπολικού είναι τουλάχιστον εξαιρετικές, αφού για το 0-100 χλμ./ώρα απαιτούνται μόλις 4,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα. `Ασχημα τα νέα δηλαδή για τους παρανομούντες που θα μπλεχτούν σε καταδίωξη μαζί του.

Αυτό που αλλάζει βέβαια είναι η εξωτερική εμφάνιση, η οποία επιλέχθηκε μέσα από διαγωνισμό που διοργάνωσε η αστυνομία με την Audi Αυστραλίας. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως  το τμήμα του Land Down Under διαθέτει στο στόλο του και ένα Audi RS4 Avant.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda