ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
ΕΛ.ΑΣ: Πήρε διπλώματα και αυτοκίνητα σε Λυκαβηττό και Αττικό 'Aλσος

ΕΛ.ΑΣ: Πήρε διπλώματα και αυτοκίνητα σε Λυκαβηττό και Αττικό 'Aλσος

2.021 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2022)

Μπλόκα για μία εβδομάδα έστησαν στην Πλατεία Λυκαβηττού και στην Περιφερειακή Γαλατσίου στο Αττικό Άλσος οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, παίρνοντας 94 διπλώματα και ακινητοποιώντας 54 οχήματα!

Σε Λυκαβηττό και Αττικό Άλσος

Στοχευμένες δράσεις και εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 14 έως 20 Νοεμβρίου 2022, στην Πλατεία Λυκαβηττού και στην Περιφερειακή Γαλατσίου (Αττικό Άλσος) από την Τροχαία. Οι έλεγχοι αυτοί ήταν στο πλαίσιο σχεδιασμού για την αποτροπή επικίνδυνων και αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών σε δημόσιες οδούς και χώρους, με τα πρόστιμα να πέφτουν βροχή, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις όπου αυτοκίνητα έφυγαν με γερανό!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κλήσεις για φιμέ και επίδειξη ικανοτήτων

Συνολικά βεβαιώθηκαν 601 παραβάσεις, ενώ από αυτές αφορούσαν 18 για οδήγηση προς επίδειξη ικανότητας, 54 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 78 για θέση σε κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα, 90 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 91 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 50 για φιμέ τζάμια, 41 για μη τοποθέτηση πινακίδας κυκλοφορίας, 39 για μη εφοδιασμό με τον απαιτούμενο αριθμό καθρεπτών, 5 για μη ισχύουσα ασφαλιστική κάλυψη, 17  για στέρηση ισχύοντος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.) και 118 λοιπές παραβάσεις.

18 οχήματα έφυγαν με γερανό!

Επιπρόσθετα με τα ανάλογα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν αφαιρέθηκαν 94 άδειες ικανότητας οδήγησης, 135 άδειες κυκλοφορίας, 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 54 οχήματα και 18 εξ αυτών μεταφέρθηκαν με γερανό .

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ODIGOS NEXEN