Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ανανεωμένη σε επιδόσεις και εμφάνιση είναι η Ferrari SF90 Spider μετά τις παρεμβάσεις της Novitec.

Ανανεωμένη σε επιδόσεις και εμφάνιση είναι η Ferrari SF90 Spider μετά τις παρεμβάσεις της Novitec.

Πιο γρήγορη η Ferrari SF90 Spider μετά από παρεμβάσεις της Novitec

1.181 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2022)

109 άλογα και νέα επιθετική εμφάνιση! Αυτές είναι οι βελτιωτικές αλλαγές που πραγματοποίησε η Novitec στη Ferrari SF90 Spider κάνοντας το καλό ακόμα καλύτερο.

Ένα ιταλικό, cabrio, superar

Δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι η Ferrari SF90 Spider είναι μία κατηγορία από μόνη της. Ένα κάμπριο, plug-in υβριδικό, υπεραυτοκίνητο, απαράμιλλο όσον αφορά την ισχύ και τις επιδόσεις και είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο γρήγορα και πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα στο είδος του. Για ορισμένους, ωστόσο  τα επίπεδα ισχύος της  δεν είναι αρκετά και εκεί είναι που η Novitec έρχεται να βοηθήσει με κάποια πρόσθετη επέμβαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με πιο εκρηκτικές επιδόσεις

Οι ειδικοί της Novitec ανέπτυξαν μια νέα χαρτογράφηση κινητήρα αποκλειστικά για τον κινητήρα V8 4,0 λίτρων με διπλό τούρμπο της Spider, απελευθερώνοντας επιπλέον 109 ίππους (80 κιλοβάτ). Το plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης περιλαμβάνει τρεις ηλεκτροκινητήρες και με την παρέμβαση της Novitec, η ισχύς του συστήματος αυξάνεται από τους 986 ίππους (725 kW) στους 1.109 ίππους (816 kW). Έτσι η επιτάχυνση από 0 έως 100 χλμ/ώρα διαρκεί 0,1 δευτερόλεπτα λιγότερα, στα 2,4 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα αυξάνεται σε περισσότερα από 340 χλμ/ώρα.

Με καινούρια εξάτμιση

Τοποθέτησε επίσης ένα νέο σύστημα εξάτμισης υψηλής απόδοσης με μεταλλικούς καταλύτες που βοηθούν περαιτέρω τον κινητήρα εσωτερικής καύσης . Το σύστημα αυτό μπορεί να αγοραστεί με ή χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης ήχου με ενεργές βαλβίδες ελέγχου στους σωλήνες. Ως προαιρετική πινελιά, υπάρχουν αναβαθμισμένες απολήξεις εξάτμισης 112 χιλιοστών με ένθετα άνθρακα ως οπτικές βελτιώσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
SEAT XENOIASTOI