Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σενάρια για μικρότερο Hummer που θα έρχεται Ευρώπη

Σενάρια για μικρότερο Hummer που θα έρχεται Ευρώπη

1.108 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2022)

Με μήκος 5,5 μ., πλάτος 2.2 μ. και βάρος πάνω από 4.000 κιλά, το GMC Hummer είναι κάθε άλλο παρά μικρό. Τι θα γινόταν όμως αν η General Motors παρουσίαζε ένα μικρότερο ηλεκτρικό Pick-Up που θα μπορούσε να έρθει και Ευρώπη;

Σκέφτεται «μικρό» Hummer η General Motors

Αυτό μάλλον εξετάζεται και έχει ήδη δημιουργηθεί μια σχεδιαστική ιδέα στο στούντιο της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Καλιφόρνια. Το εν λόγω project είναι πιθανό να λάβει το πράσινο φως, την στιγμή που αναμένεται να αυξηθεί η παραγωγή του μεγάλου Hummer προετοιμάζοντας την άφιξη του στις αρχές του 2023.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Θα τα πήγαινε καλά στην Ευρώπη

Ένα Hummer μεσαίου μεγέθους θα ακολουθούσε τα βήματα του H2 που κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια, ενώ θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να εισέλθει στην ευρωπαϊκή αγορά όπου η έκδοση πλήρους μεγέθους είναι απλά πολύ μεγάλη για τους στενότερους δρόμους της Γηραιάς Ηπείρου. Εάν εγκριθεί, το μεσαίου μεγέθους Pick-Up θα ήταν χαμηλότερο από τη μεγαλύτερη έκδοση, η οποία κοστίζει 110.000 δολάρια και έχει ήδη περισσότερες από 90.000 παραγγελίες.

30 ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα φέρει η GM μέχρι το 2025

Γενικότερα, η ηλεκτρική αναβάθμιση της GM γίνεται στην πλατφόρμα Ultium, η οποία στηρίζει επίσης τα Sierra EV της GMC, τα Lyriq και Celestiq της Cadillac, τα Silverado EV, Equinox EV και Blazer EV της Chevrolet, μαζί με το Prologue της Honda και το αντίστοιχο Acura ZDX. Μάλιστα, η εταιρεία ξοδεύει 35 δισεκατομμύρια δολάρια για να φέρει στην αγορά όχι λιγότερα από 30 EVs μέχρι το 2025.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
OPEL