ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
6 φωτογραφίες »

Πλωτό σκάφος θηρίο με 2.250 ίππους από την AMG

4.432 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2021)

Η Mercedes-Benz AMG απλώνει τα... δίχτυα της και στην θάλασσα, κατασκευάζοντας το 13ο πλωτό σκάφος της με την θηριώδη ισχύ των 2.250 ίππων!

Γνωρίζατε πως η AMG καταπιάνεται και με πλωτά σκάφη, έχοντας δημιουργήσει μέχρι σήμερα 13 συνολικά μοντέλα; Η γερμανική μάρκα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο διεθνές τουρνουά Miami International Boat Show και όπως είναι λογικό η ταχύτητα είναι σημείο αναφοράς για την AMG. Το τελευταίο της δημιούργημα ακούει στο όνομα, Cigarette Nighthawk AMG Black Series, το οποίο καταλαβαίνεται από το όνομά του πως εμπνέεται σχεδιαστικά από εντυπωσιακό σπορ μοντέλο GT Black Series.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Το πλωτό... θηρίο έχει ισχύ που αγγίζει τα 2.250 άλογα, χάρη σε πέντε εξωλέμβιους κινητήρες V8 Mercury Racing 450R 4,6 λίτρων. Καθένας αποδίδει 450 άλογα, ενώ το σκάφος μπορεί να πιάσει σε ανοιχτή θάλασσα τελική ταχύτητα 145 χιλιόμετρα την ώρα. Ο καπετάνιος του σκάφους, μάλιστα, έχει την δυνατότητα μέσω προηγμένου συστήματος γκαζιού να ελέγχει συνολικά ή μεμονωμένα κάθε μοτέρ.
 
Σχεδιαστικά, το Cigarette Nighthawk AMG Black Series κοσμείται σε πολλά σημεία του από ανθρακονήματα, έχει ζωγραφισμένα στο χέρι λογότυπα AMG, ενώ η πορτοκαλί απόχρωση Magmabeam είναι ξεκάθαρα «αντιγραφή» από το AMG GT Black Series. Στο εσωτερικό του σκάφους υπάρχουν καθίσματα με μία σύνθεση γκρι, μαύρων και πορτοκαλί ραφών. Μαζί με το τιμόνι βρίσκει κανείς τρεις πολυλειτουργικές οθόνες Garmin 8617 και κατάλληλα σχεδιασμένο πάνελ που είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες και την ζέστη. Το Cigarette Nighthawk AMG Black Series των 12,5 μέτρων κοστίζει περίπου 800.000 δολάρια, ενώ κάθε κινητήρας ξεχωριστά έχει τιμή γύρω στα 50.000 δολάρια. Θυμίζουμε ότι η Mercedes-AMG GT Black Series με τον twin-turbo κινητήρα V8 των 4 λίτρων έχει ισχύο 720 ίππων.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
POSO KALO TO ID BUZZ CARGO