Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ποια μάρκα αξίζει περισσότερο; Δείτε τη σχετική λίστα.

Ποια μάρκα αξίζει περισσότερο; Δείτε τη σχετική λίστα.

Ποια μάρκα αξίζει περισσότερο;

13.250 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2016)

Ποια είναι η Νο1 μάρκα αυτοκινήτου στη σχετική λίστα με τις πολυτιμότερες μάρκες της αυτοκίνησης και όχι μόνο; Toyota, BMW, Mercedes, Honda, VW ή κάποια άλλη;

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δημοσιεύτηκε η έρευνα της Best Global Brands από την Interbrand και σε αυτή περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων αρκετές εταιρείες αυτοκινήτου. Η σχετική λίστα αποτιμά την αξία των εταιρειών και σύμφωνα με αυτή στην πρώτη θέση της αυτοκινητοβιομηχανίας βρίσκεται η Toyota, η οποία σύμφωνα με την έρευνα αξίζει 53,580 δισ. δολάρια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η ιαπωνική μάρκα μέσα σε τρία χρόνια έχει καταφέρει να ανέβει από την 8η στην 5η θέση της γενικής κατάταξης (η οποία περιλαμβάνει όλες τις μάρκες) ενώ είναι σταθερά πάνω από τις υπόλοιπες εταιρείες αυτοκινήτου.
Πίσω της τερμάτισαν οι Mercedes-Benz και BMW με εκτιμώμενη αξία τα 43,490 δισ. δολάρια και 41,535 δισ. δολάρια αντίστοιχα. Πιο κάτω συναντάμε τις Honda, Ford, Hyundai, Audi, Volkswagen, Nissan, Porsche Kia, Land Rover και MINI. 

Όσον αφορά τις τρεις πρώτες θέσεις της γενικής κατάστασης της λίστας, στην πρώτη τριάδα δεν είχαμε κάποια αλλαγή σε σχέση με το 2015, καθώς πρώτη παρέμεινε η Apple, με εκτιμώμενη αξία τα 178,119 δισ. δολάρια, δεύτερη η Google με αξία 133,252 δισ. δολάρια και τρίτη η Coca Cola με αξία 73,102 δισ. δολάρια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
OPEL