Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Porsche 911 GT3 RS με πακέτο αφιερωμένο στην Carrera RS

Porsche 911 GT3 RS με πακέτο αφιερωμένο στην Carrera RS

1.244 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2022)

Για να συνεχίσει τον εορτασμό της 50ης επετείου του RS 2.7, η Porsche λανσάρει την 911 GT3 RS με το πακέτο Tribute to Carrera RS.

Ειδική έκδοση της 911 GT3 RS θα είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ

Θα είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει ειδικά γραφικά, μία κουκούλα, ένα ειδικό ρολόι και NFT. Αυτή η επιλογή ανεβάζει την τιμή του οχήματος στα 314.000 δολάρια, σε σχέση με το βασικό κόστος της νέας GT3 RS των 223.800 δολαρίων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αλλαγές εξωτερικά και εσωτειρκά

Το πακέτο Tribute to Carrera RS περιλαμβάνει  τη νέα 911 GT3 RS με το πακέτο Weissach, το οποίο κοστίζει 33.520 δολάρια.Το εξωτερικό διατίθεται αποκλειστικά σε λευκό χρώμα  με πινελιές Python Green στο κάτω μέρος του αμαξώματος, καλύμματα καθρεπτών και πίσω προφυλακτήρα. Το ίδιο χρώμα καλύπτει και τους τροχούς μαγνησίου. Τα φτερά φτερών έχουν το λογότυπο RS και την αμερικανική σημαία.

Άλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τα καπάκια των βαλβίδων με την επωνυμία RS  και αυτές σε Python Green. Η βάση των κλειδιών έχει το ίδιο χρώμα και υπάρχουν προσαρμοσμένα πλαίσια πινακίδων κυκλοφορίας.

Στο εσωτερικό έχουν προστεθεί ραφές Python Green σε όλη την καμπίνα. Το εσωτερικό των πορτών θυμίζουν την Carrera RS και το καπάκι της κονσόλας υπάρχει ανάγλυφο λογότυπο RS.
 

Τι άλλο περιλαμβάνει το πακέτο;

Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης το ρολόι Porsche Design Chronograph 911 GT3 RS. Διαθέτει λευκό δαχτυλίδι στο μπροστινό μέρος. Ο πίσω ρότορας είναι Python Green και απηχεί τη σχεδίαση των τροχών μαγνησίου. Το λουράκι έχει πράσινη ραφή. Τέλος η κουκούλα είναι προσαρμοσμένη στο σχήμα του αυτοκινήτου, με πράσινες πλαϊνές ρίγες, καθρέφτες και απεικονίσεις των τροχών. Η συλλογή  περιλαμβάνει επίσης δύο μοντέλα 1:43. Το ένα είναι μια Carrera RS του 1973 και η άλλη είναι η GT3 RS του 2023.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
Leasing