Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με ονομασία «GTsport 1 of 30» οι άνθρωποι του βελτιωτικού οίκου παρουσίασαν το γερμανικό μοντέλο.

Mόνο 30 τέτοια κιτ θα κατασκευαστούν και θα προσαρμοστούν, με την τιμή του να ανέρχεται στις 29.991ευρώ.

Porsche «GTsport 1 of 30» από την TechArt

2.102 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2018)

Μπορεί η νέα Porsche 911 να μετράει αντίστροφα για την επίσημη αποκάλυψή της, ωστόσο μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο η TechArt παρουσίασε στο κοινό τη βελτιωμένη έκδοση της 911 Turbo S

Με ονομασία «GTsport 1 of 30» οι άνθρωποι του βελτιωτικού οίκου παρουσίασαν το γερμανικό μοντέλο, το οποίο εκτός από μια σειρά εξωτερικών βελτιώσεων διαθέτει και μεγαλύτερη ισχύ.
 
Συγκεκριμένα η τρέχουσα Turbo S, έχει αφήσει πίσω της την εργοστασιακή της ισχύ και έχοντας ένα το νέο πακέτο επιδόσεων TechTronic, είναι σε θέση να αποδίδει στην άσφαλτο 640 ίππους και 880 Nm ροπής κάνοντας τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2.7 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 338 χλμ./ώρα.
Από κει και πέρα η TechArt εγκατέστησε μια σπορ εξάτμιση η οποία προσφέρει καλύτερο ήχο, ενώ το νέο σύστημα ανάρτησης έφερε το μοντέλο πιο κοντά στο έδαφος κατά 30 χιλιοστά, πατώντας σε νέες ζάντες 20 ιντσών που συνδυάζονται με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport.
 
Στο εξωτερικό μέρος έχει εγκατασταθεί ένα πλήρες αεροδυναμικό κιτ, που περιλαμβάνει ανθρακονημάτινα στοιχεία, ενώ στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί ένα νέο τιμόνι μικρότερης διαμέτρου.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως όπως υποδηλώνει και η ονομασία της έκδοσης μόνο 30 τέτοια κιτ θα κατασκευαστούν και θα προσαρμοστούν, με την τιμή του να ανέρχεται στις 29.991 ευρώ.

FORD
NISSAN