Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με Hyundai & Subaru κάνεις το γύρο του κόσμου και δεν χάνεις την εγγύηση (δεν έχει περιορισμό χλμ.)

 Σχολιάστε 
93.467 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2024)
Με Hyundai & Subaru κάνεις το γύρο του κόσμου και δεν χάνεις την εγγύηση (δεν έχει περιορισμό χλμ.)
5 Φωτογραφίες »

Παρά το γεγονός πως οι περισσότερες αναφορές στις εγγυήσεις έχουν να κάνουν με το πόσα χρόνια ισχύουν, υπάρχει και ο αντίστοιχος περιορισμός στα χιλιόμετρα. Από την έρευνα λοιπόν που κάναμε και βλέπετε τα στοιχεία στον πίνακα, τα περισσότερα χιλιόμετρα τα δίνουν η Hyundai και η Subaru,  οι οποίες δεν βάζουν κανένα περιορισμό στα χιλιόμετρα. Δηλαδή μπορείτε να κάνετε, όσα εκατομμύρια χιλιόμετρα θέλετε! Πέρα από τα απεριόριστα της Hyundai και της Subaru, κορυφαία δωρεάν εγγύηση που φτάνει τις 200.000 χλμ. δίνει η Fiat και 180.000 χλμ. οι Toyota-Lexus.


Οι δωρεάν εγγυήσεις για την μπαταρία των ηλεκτρικών και plug-in hybrid μοντέλων (χρόνια & χλμ.) όλων των μαρκών
5 Φωτογραφίες »

Οι δωρεάν εγγυήσεις για την μπαταρία των ηλεκτρικών και plug-in hybrid μοντέλων (χρόνια & χλμ.) όλων των μαρκών

11 χρόνια ή 1.000.000 χλμ. συνεχίζει να είναι η καλύτερη εγγύηση για ηλεκτρικά από Toyota

Ας εξειδικεύσουμε τώρα στην εγγύηση που έχουν οι μπαταρίες των ηλεκτρικών και plug-in μοντέλων, η οποία σε καλύπτει σε περίπτωση που προκύψει κάποιο ζήτημα από ελάττωμα του κατασκευαστή ή η μπαταρία πέσει σε χωρητικότητα κάτω από ένα συγκεκριμένο ποσοστό. Ο κανόνας για της μπαταρίες υψηλής τάσης είναι πως έχουν εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ. πως η κατάσταση υγείας δεν θα πέσει κάτω από 70%. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως όλες οι εταιρείες ακολουθούν τον κανόνα.  

Η Toyota και στα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της επαληθεύει τη φήμη της σχετικά με την αξιοπιστία των μοντέλων της, προφέροντας για τα αμιγώς ηλεκτρικά, τη μεγαλύτερη εγγύηση μπαταρίας στην αγορά, με διάρκεια 11 έτη ή 1.000.000 χλμ..

Από την άλλη η Suzuki είναι η μοναδική εταιρεία που περιορίζει την εγγύηση της μπαταρίας σε μόλις 5 χρόνια για τα plug-in υβριδικά της μοντέλα. Επίσης η Ιαπωνική φίρμα έχει και μικρή χιλιομετρική εγγύηση, η οποία είναι μόλις για 100.000 χλμ., έναντι των μίνιμουμ 160 χιλιάδες που δίνουν όλες οι εταιρείες.
 

Σελίδα 1Εγγύηση αυτοκινήτου: Πόσα χρόνια και χιλιόμετρα δίνουν όλες οι μάρκες
Σελίδα 2Με Hyundai & Subaru κάνεις το γύρο του κόσμου και δεν χάνεις την εγγύηση (δεν έχει περιορισμό χλμ.)
Autotriti.gr
Autotriti.gr