ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια ενδιαφέρουσα έρευνα στην Μ. Βρετανία καταδεικνύει πως οι επαγγελματίες οδηγοί δεν είναι τελικά και τόσο… επαγγελματίες.

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα στην Μ. Βρετανία καταδεικνύει πως οι επαγγελματίες οδηγοί δεν είναι τελικά και τόσο… επαγγελματίες.

Πόσο «επαγγελματίες» είναι οι οδηγοί;

2.345 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2013)

Αναφερόμαστε φυσικά στους οδηγούς επαγγελματικών οχημάτων καθώς, μια πρόσφατη έρευνα στην Μ. Βρετανία κατέδειξε πως η πίεση χρόνου κατά τη διάρκεια των δρομολογίων τους ωθεί σε πολλαπλές παραβάσεις.

Η εταιρεία TomTom Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

10.0pt;mso-ansi-language:EN-US">Business Solutions δραστηριοποιείται στην αγορά τηςδιαχείρισης στόλων οχημάτων προσφέροντας λύσεις σε μεγάλες μεταφορικέςεπιχειρήσεις και όχι μόνο.

Πρόσφατα η συγκεκριμένηεταιρεία διεξήγαγε μια έρευνα για τους επαγγελματίες οδηγούς προκειμένου νακαταγράψει την οδηγική τους συμπεριφορά τόσο κατά τις ώρες εργασίας τους όσοκαι εκτός ωραρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με ταιδιαίτερα ενδιαφέροντα αποτελέσματα της έρευνας της TomTom, το 60% των αυτοκινητιστών παραδέχονται πως παίρνουνπολλά ρίσκα και κινούνται με ταχύτητα άνω των επιτρεπόμενων ορίων αρκετές φορέςκατά τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να ανταποκριθούν στα «στριμωγμένα»χρονικά περιθώρια που έχουν στη διάθεση τους για την ολοκλήρωση τωνδρομολογίων.

Παράλληλα, το 39% τωνερωτηθέντων τονίζει πως οδηγεί πιο προσεχτικά το προσωπικού –επιβατικό- τουςόχημα. Μάλιστα, ενώ η πλειοψηφία τονίζει πως οδηγούν πιο «αμυντικά» το Ι.Χ.τους σε μια προσπάθεια να μειώσουν τη μέση κατανάλωση καυσίμου και τις φθορέςτου, το 29% συνδέει άμεσα την λήψη λιγότερων ρίσκων με την απουσία χρονικώνπροθεσμιών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

FORD
GIATI EXOUSIODOTHMENO