Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
9 φωτογραφίες »

«Πράσινα» εταιρικά με μηδενικό φόρο από την Volkswagen

32.253 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2021)

Η πλήρης γκάμα των plug-in hybrid και ηλεκτρικών μοντέλων της Volkswagen ενισχύει το εταιρικό της προφίλ: πέρα από το πλεονέκτημα του μηδενικού φόρου χρήσης, επωφελείται και από τις υπηρεσίες του προγράμματος Volkswagen Business Relations.

Ο εξηλεκτρισμός της Volkswagen συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς. Πέρα από τις plug-in υβριδικές εκδόσεις eHybrid και το αμιγώς ηλεκτρικό μικρομεσαίο ID.3, η γερμανική μάρκα εμπλουτίζει την γκάμα της με το επίσης ηλεκτρικό ID.4, το πρώτο παγκόσμιο ηλεκτρικό SUV της Volkswagen.
 
Η συγκεκριμένη φιλοσοφία ενισχύει την οικολογική συνείδηση στους οδηγούς και προστατεύει το περιβάλλον, παράλληλα όμως δεν κάνει καμία έκπτωση σε υψηλές επιδόσεις, προηγμένες τεχνολογίες και ποιότητα οδήγησης. Φυσικά, ο οικονομικός χαρακτήρας των «πράσινων» μοντέλων της Volkswagen είναι προτεραιότητα, ειδικά αν προορίζονται για εταιρική χρήση, μιας και οχήματα με μηδενικούς ή χαμηλούς ρύπους έως 50 γρ. CO2 /χλμ. και με Λ.Τ.Π.Φ. έως 40.000 ευρώ, συνοδεύονται από μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης. Την συγκεκριμένη δυνατότητα αξιοποιεί πλήρως η Volkswagen, παρέχοντας εταιρικά αυτοκίνητα μέγιστης αυτονομίας και χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος
 
Οι εντυπωσιακές προτάσεις αμιγώς ηλεκτρικών από την Volkswagen
Ποιες επιλογές μπορεί να βρει κανείς στην πλήρη γκάμα των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της Volkswagen; Ξεκινώντας από τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, το Golf του 21ου αιώνα, Volkswagen ID.3, είναι η πιο φρέσκια πρόταση στην δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων, το αυτοκίνητο που άνοιξε το κεφάλαιο της ηλεκτρικής εποχής για την φίρμα. Κυκλοφορεί στην ειδική έκδοση ID.3 1St Edition, με πλούσιο εξοπλισμό, καθώς και στις εξίσου πλήρες εκδόσεις, ID.3 Pro, Pro Performance και Pro S.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα μοντέλο που συνδυάζει την επαναστατική σχεδίαση και την πρακτική αυτονομία. Με αυτονομία από 300 έως και 548 χιλιόμετρα στην έκδοση Pro S, το ID.3 είναι σε θέση να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες των καθημερινών σας μετακινήσεων.

Δύο μπαταρίες 58 kWh ή 77 kWh (εγγύηση 8 ετών ή έως 160.000 χλμ.) προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια και συνεργάζονται με έναν ηλεκτροκινητήρα 145 ή 204 ίππων. Μην ξεχάσουμε το δωρεάν πακέτο εγκατάστασης ID. Charger που περιλαμβάνει τον οικιακό φορτιστή Wallbox ισχύος 11kW για ταχύτερη φόρτιση περίπου 6 ωρών.
 
Στον δρόμο που άνοιξε το ID.3 έρχεται στις ελληνικές αντιπροσωπείες και ο... μεγάλος αδερφός, το νέο C-SUV ID.4. Το παγκόσμιο μοντέλο της Volkswagen διερύνει την ήδη πλούσια γκάμα των SUV φέρνοντας αμιγώς ηλεκτρική αύρα. Πλούσιος και με πλήρη σουίτα συστημάτων ασφαλείας (Lane Assist, Predictive Adaptive Cruise Control κ.α.) είναι ο βασικός εξολισμός του μοντέλου, το οποίο ξεχωρίζει για την ευρυχωρία και την απεριόριστη ελευθερία που προσφέρει. Σε επίπεδο αυτονομίας, έχει πραγματική εμβέλεια 360-520 χιλιόμετρα, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας που το εξοπλίζει αποδίδει 204 ίππους και 310 Nm ροπής. Και στην προκειμένη περίπτωση προσφέρεται δωρεάν Wallbox για φόρτιση περίπου 7 ωρών και 30 λεπτών.
 
Μεσαίο ή C-SUV για μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης;
Η εξηλεκτρισμένη γκάμα της Volkswagen συνεχίζεται με τις eHybrid προτάσεις της φίρμας όπου δεσπόζουν δύο μοντέλα με «βαριά» ιστορία. Σε κυρίαρχη θέση, το Tiguan eHybrid, η plug-in υβριδική έκδοση του κορυφαίου σε πανευρωπαϊκές πωλήσεις μεσαίου SUV. Ένας ηλεκτροκινητήρας συνδυάζεται με τον κλασικό TSI βενζινοκινητήρα και αποδίδουν συνολικά 245 ίππους και 250 Nm ροπής, περιορίζοντας τις εκπομπές ρύπων στα 41 γρ. CO2/χλμ.. Προσφέρει αυτονομία 50 περίπου χιλιομέτρων και καλύπτει ηλεκτρικά την πλειοψηφία των μέσων εργασιακών μετακινήσεων. Μάλιστα, προσφέρεται αποκλειστικά με πακέτο εξοπλισμού R-Line για σπορ λεπτομέρειες και design (δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, πίσω αεροτομή οροφής κ.α.).
 
Εξίσου πετυχημένο, πλέον και eHybrid με τις εκδόσεις 1.4 eHybrid 204PS Style DSG, GTE 1.4 eHybrid 245PS DSG είναι το δημοφιλές μικρομεσαίο Golf. Οι εντυπωσιακές επιδόσεις συνδυάζουν την αυξημένη αυτονομία (έως και 71 χιλιόμετρα), τον μηδενικό εταιρικό φόρο και το μοντέρνο design του 8ης γενιάς Golf. Θερμικό μοτέρ και ηλεκτροκινητήρας αποδίδουν 204 και 245 άλογα, με το αυτοκίνητο να κινείται σε διαφορετικό mode οδήγησης ανάλογα με τις συνθήκες. Με πλήρως φορτισμένη μπαταρία το Golf ξεκινά ηλεκτρικά, ενώ σε υψηλότερες ταχύτητες άνω των 130 χλμ./ώρα ενεργοποιείται ο turbo βενζινοκινητήρας TSI.
 
Volkswagen Business Relations: Εξυπηρέτηση και ανέσεις στον μέγιστο βαθμό
Επειδή, όμως οι εταιρείες διαμορφώνονται από τους ανθρώπους της, η Volkswagen επενδύει και χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης στην μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων. Καθιερώνοντας μία σειρά από πρωτοβουλίες και υπηρεσίες που διευκολύνουν τις εργασιακές ανάγκες μετακίνησης, η γερμανική μάρκα διευκολύνει το ανθρώπινο δυναμικό μίας εταιρείας με κορυφαία σε αξιοπιστία και απόδοση μοντέλα, και με πρόσθετα πλεονεκτήματα.
 
Πρώτα από όλα, υπάρχει η δυνατότητα διεξοδικής παρουσίασης των εταιρικών Volkswagen μοντέλων στον χώρο κάθε επιχείρησης, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της οποίας μπορούν να θέσουν οποιαδήποτε απορία στο έμπειρο προσωπικό της Volkswagen. Μάλιστα, επειδή στην πράξη διαπιστώνει κανείς ποιο μοντέλο του ταιριάζει περισσότερο, η Volkswagen παρέχει Test Drive χωρίς χρονικό περιορισμό. Με τον τρόπο αυτό, υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να εξοικειωθεί κάποιος με το εταιρικό του αυτοκίνητο ώστε να νιώθει απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του.
 
Εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα που δίνει το πρόγραμμα Volkswagen Business Relations είναι η εκπαίδευση οδηγών από την Driving Academy. Η συνεργασία της Volkswagen με την εκάστοτε εταιρεία δεν περιορίζεται απλώς σε μία σχέση αγοραπωλησίας, αλλά αγγίζει γα όρια την συνεργασίας. Για τον λόγο αυτό, η έγκυρη και αναγνωρισμένη σχολή Driving Academy προσφέρει μαθήματα εκπαίδευσης των οδηγών στα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και μετακίνησης. Έτσι, οδηγός μαθαίνει να προσαρμόζεται σε συνθήκες οικονομικής οδήγησης εξασφαλίζοντας... τριπλή απόλαυση άνετης, φιλικής στην τσέπη και προπαντώς ασφαλούς εργασιακής καθημερινότητας.
 
Όλα τα παραπάνω, φυσικά, συνδυάζονται με την άμεση και γρήγορη επικοινωνία μίας εταιρείας με την Fleet Team του προγράμματος Volkswagen Business Relations. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι στην διάθεση του καθενός ώστε να λύνουν απορίες, να προτείνουν, κυρίως όμως, να διευκολύνουν.
 

Toyota
Citroen