Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την απόφαση να κατασκευάσουν το νέο Space Star πήραν οι άνθρωποι της Mitsubishi.

«Πράσινο φως» για το νέο Space Star

2.883 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2018)

Την απόφαση να κατασκευάσουν το νέο Space Star πήραν οι άνθρωποι της Mitsubishi.

Οι άνθρωποι της Mitsubishi έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα μακροπρόθεσμα πλάνα τους για την αναπτυξιακή πολιτική της εταιρείας, μέρος των οποίων είναι και ο ερχομός του νέου Space star, για το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός.
 
Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν τα νέα που βγήκαν στο πλαίσιο της παρουσίασης του ανανεωμένου Mitsubishi L200, για το οποίο ενημερωθήκατε τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο το σημαντικότερο όλων είναι η επιβεβαίωση πως η ιαπωνική εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία για να φέρει σε λίγα χρόνια στις αγορές το νέο Space Star.
Σύμφωνα με όσα τόνισε σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, Trevor Mann, το νέο Space star, το οποίο βρίσκεται στην τρέχουσα μορφή του από το 2012, είναι ειλημμένο ότι θα δει τη νέα του γενιά να φτάνει σε λίγα χρόνια, ωστόσο ακόμα δεν μπορούν να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις καθώς δεν έχουν ακόμα παρθεί σημαντικές αποφάσεις.
 
Μία από αυτές είναι ότι δεν έχει επιλεγεί η πλατφόρμα που θα βασίσει το νέο αυτοκίνητο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η CMF-B συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσει τη βάση. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η προαναφερθείσα πλατφόρμα (CMF-B) αναμένεται επίσης να υποστηρίξει την επόμενη γενιά των Nissan Juke, Renault Clio και Captur.

Mercedes
OPEL