Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Hyundai-Kia θέλει να φτάσει σε πωλήσεις, τον αριθμό των 300.000 «πράσινων» μονάδων των μοντέλων της, παγκόσμια ως το 2020.

Η Hyundai-Kia θέλει να φτάσει σε πωλήσεις, τον αριθμό των 300.000 «πράσινων» μονάδων των μοντέλων της, παγκόσμια ως το 2020.

«Πράσινο» πλάνο Hyundai-Kia

1.678 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2016)

Η Hyundai-Kia αναμένεται να λανσάρει 26 ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα μέχρι το 2020, σε μια προσπάθεια να γίνει ο ηγέτης στην κατασκευή, φιλικών προς το περιβάλλον, αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις, τα 18 από αυτά τα μοντέλα αναμένεται να είναι υβριδικά, τα δυο ηλεκτροκίνητα και τα υπόλοιπα δυο να χρησιμοποιούν ως καύσιμο το υδρογόνο. Μερικά από αυτά είναι ήδη στην αγορά, όπως η υβριδική παραλλαγή του Hyundai Sonata, ενώ άλλα έχουν προγραμματιστεί για διάθεση στις αντιπροσωπείες μέχρι το τέλος του έτους, όπως οι τρεις εκδόσεις του Hyundai Ioniq, κύριου ανταγωνιστή του Toyota Prius.
Τα στελέχη της εταιρείας πιστεύουν ότι η επιθετική πολιτική στο λανσάρισμα «πράσινων» αυτοκινήτων, θα δελεάσει τους καταναλωτές και θα τους απομακρύνει από τον ανταγωνισμό. Ακόμα και με το αισιόδοξο πλάνο των 26 μοντέλων, αναγνωρίζεται και προβλέπεται από την Hyundai-Kia, σύμφωνα με ισχυρισμούς της εταιρείας, ότι δεν θα νικήσει την Toyota στο γήπεδο της, παρόλα αυτά θέλει να πιστεύει ότι θα εδραιωθεί ως η δεύτερη καλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία οικολογικών αυτοκινήτων.
Αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η κορεάτικη εταιρεία, θέλει να φτάσει σε πωλήσεις, τον αριθμό των 300.000 «πράσινων» μονάδων των μοντέλων της, παγκόσμια ως το 2020. Για να γίνει πιο εύκολα αντιληπτή η διαφορά, η Toyota για το 2015 κατασκεύασε 1,2 εκατομμύρια υβριδικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Citroen