Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρεμιέρα για το «τουμπανιασμένο» Mitsubishi Vision Ralliart Concept
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το «τουμπανιασμένο» Mitsubishi Vision Ralliart Concept

2.947 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2022)

Δύο νέα μοντέλα παρουσίασε επίσημα το τμήμα υψηλών επιδόσεων και μηχανοκίνητων σπορ της Mitsubishi, Ralliart δείχνοντας πως έχει επιστρέψει για τα καλά στη δράση.

Νέα έργα από την Ralliart

Για περισσότερο από μία δεκαετία το τμήμα Ralliart της Mitsubishi ήταν σχεδόν ανενεργό, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει για τα καλά στη δράση. Αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά με τον καλύτερο τρόπο και συγκεκριμένα μέσω της παρουσίασης δύο νέων μοντέλων αμφότερα με βάση το τρέχον PHEV Outlander, του πρωτότυπου Vision Ralliart και του Outlander Ralliart Style.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με «επιθετικό» στυλ το Vision Ralliart Concept

Ξεκινώντας με το Vision Ralliart Concept, είναι ουσιαστικά ένα Outlander, εξοπλισμένο με ένα πιο «επιθετικό» κιτ αμαξώματος χάρη στα φαρδύτερα φτερά και στους δύο άξονες. Διαθέτει επίσης μια νέα μάσκα με κυψελοειδή μοτίβο και νέες εισαγωγές αέρα χαμηλότερα. Το όχημα κινείται σε τροχούς 22 ιντσών, ενώ για το σύστημα πέδησης έχουν χρησιμοποιηθεί εξαπίστονες δαγκάνες. Προχωρώντας στο πίσω μέρος, ο αρκετά μεγάλος διαχύτης που είδαμε αρχικά σε ένα teaser τον περασμένο μήνα περιέχει το έμβλημα Ralliart, ενώ το μάτι πέφτει πάνω στο φως α λα Formula 1 που βρίσκεται στη μέση.

Παρών και το Outlander Ralliart Style

Το Vision Ralliart Concept θα είναι παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο, αλλά δε θα είναι μόνο του, αφού θα έχει δίπλα του το Outlander Ralliart Style. Το εν λόγω μοντέλο πρόκειται για μία έκδοση του Outlander εξοπλισμένη με μία σειρά αξεσουάρ για να μιμείται ένα SUV προσανατολισμένο στις επιδόσεις. Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
Autotriti.gr