Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Λόγω της θαλασσοταραχής, το εμπορικό πλοίο Hoegh Osaka που μετέφερε 1.400 πολυτελή μοντέλα αγγλικών εταιρειών ναυάγησε έξω από την ακτές της Βρετανίας.

Λόγω της θαλασσοταραχής, το εμπορικό πλοίο Hoegh Osaka που μετέφερε 1.400 πολυτελή μοντέλα αγγλικών εταιρειών ναυάγησε έξω από την ακτές της Βρετανίας.

«Premium» ναυάγιο με 1.400 μοντέλα

2.153 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2015)

1.400 οχήματα, ανάμεσά τους Jaguar, Land Rover και Mini, μετέφερε το εμπορικό πλοίο που ναυάγησε ανοιχτά των ακτών της Νότιας Αγγλίας, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να υποστούν εκτεταμένες ζημιές.

Λόγω της θαλασσοταραχής, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, το εμπορικό πλοίο Hoegh Osaka που μετέφερε 1.400 πολυτελή μοντέλα αγγλικών εταιρειών, όπως 1.200 Jaguar και Land Rover, 65 Mini και μια Rolls Royce Wraith, ναυάγησε στην ευρύτερη περιοχή των ακτών της Νότιας Αγγλίας τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, ενώ σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στα οχήματα, που σύμφωνα με ανεπίσημες εκτιμήσεις μπορεί να φτάνουν και τα 130 εκατ. ευρώ. Σημειωτέον ότι όλα τα μοντέλα ήταν ασφαλισμένα για τη μεταφοράς τους σε ασφαλιστικές εταιρείες.
Επιπλέον, καθώς οι εταιρείες δεν έχουν ακόμα βγάλει επίσημες ανακοινώσεις οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, ακόμα και για τον προορισμό του εν λόγω πλοίου, με τις φήμες να θέλουν το Hoegh Osaka να κατευθυνόταν προς τη Γερμανία.
Εκπρόσωποι τέλος της ακτοπλοϊκής εταιρείας ανέφεραν ότι οι ισχυροί άνεμοι και η κακοκαιρία που επικρατούσε, μετακίνησε τα φορτωμένα οχήματα με αποτέλεσμα να μετατοπιστεί το κέντρο βάρους του πλοίου και να επέλθει ως φυσική συνέπεια το ναυάγιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
NISSAN