Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Hyundai μας δίνει μια πρόγευση του νέου της crossover, του Tucson, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης.

Η Hyundai μας δίνει μια πρόγευση του νέου της crossover, του Tucson, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης.

Πρόγευση του νέου Tucson

3.478 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2015)

Αφήνοντας πίσω του το όνομα ix35, επιστρέφει η νέα εκδοχή του Hyundai Tucson, ένα crossover που θα κάνει ντεμπούτο το Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης.

Στη Γενεύη θα βρεθεί για πρώτη φορά η νέα γενιά του Tucson, με τη Hyundai να αφήνει πίσω της το όνομα ix35, στην Ευρώπη τουλάχιστον, γιατί στις περισσότερες αγορές είχε παραμείνει το Tucson. Σήμερα, η κορεάτικη εταιρεία μας δίνει μια πρόγευση του νέου της crossover μέσω ενός προωθητικού video.Όπως φαίνεται και στο σκίτσο, το νέο Tucson θα αποκτήσει μια περισσότερο «αθλητική» εμφάνιση, προεξάρχον χαρακτηριστικό της οποίας θα είναι η νέα εξαγωνική μάσκα, η οποία όπως αναφέρει και ο κος Peter Schreyer, ο επικεφαλής σχεδίασης του Hyundai Motor Group, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.Δείτε στο video που ακολουθεί τον κο Peter Schreyer να σκιτσάρει το νέο Hyundai Tucson.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NOS AXIZEI