Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το πρόγραμμα ονομάζεται «Hyundai Driving Experience».

Πρόγραμμα της Hyundai για οδήγηση σε πίστα

2.091 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2020)

Την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα, να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να οδηγήσουν κάποιο από τα ισχυρά N μοντέλα που έχει στη γκάμα της, δίνει σε όσους το επιθυμούν η Hyundai, μέσω του νέου προγράμματος οδήγησης «Hyundai Driving Experience».


Μέσω αυτού του προγράμματος, το οποίο υποδιαιρείται σε πέντε μικρότερες ενότητες, οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία το πρόγραμμα «Hyundai Driving Experience» θα ξεκινήσει τον προσεχή Ιούλιο από την πίστα στο Bilster Berg κοντά στο Bad Driburg της Γερμανίας, ενώ η δεύτερη πίστα που συμπεριλαμβάνεται είναι αυτή του φημισμένου Nürburgring.
 
Όπως προαναφέραμε το «Hyundai Driving Experience» υποδιαιρείται σε πέντε επιμέρους ενότητες, που έχουν διαφορετική διάρκεια, διαφορετικές δεξιότητες και διαφορετικό κόστος. Πρώτη είναι η ενότητα «N-Experience» που απευθύνεται σε αρχάριους. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά τα μοντέλα i30 N και i30 Fastback N και μέσω αυτών να προβούν σε διάφορες δεξιότητες όπως ο χειρισμός με πάτημα των φρένων, σλάλομ κ.α. Το κόστος ανέρχεται σε 99 ευρώ και η διάρκεια είναι για μία ημέρα.
 
Στη συνέχεια υπάρχει η ενότητα «Level 1». Αυτή περιλαμβάνει τα προαναφερόμενα μοντέλα, ωστόσο έχει διάρκεια 1,5 ημέρα και κόστος 529 ευρώ. Αναφορικά με τις δεξιότητες, ξεκινά από θεωρητικό μάθημα στους συμμετέχοντες σε σχέση πάντα με τη δυναμική οδήγηση, ενώ καταλήγει με γύρους στις πίστες σε ταχύτητα pace car.
 
Για αυτούς που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία οδήγησης υπάρχει το «Level 2», που πραγματοποιείται σε 2,5 ημέρες και σύμφωνα με την Hyundai αποτελείται από πολλές απαιτητικές ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να τελειοποιούν τις δεξιότητες των οδηγών. Το κόστος ανέρχεται στα 899 ευρώ.
 
Προτελευταία είναι η ενότητα «Hyundai TCR Race Taxi» που είναι διαθέσιμη μόνο για αυτούς έχουν επιλέξει μία από τις τρεις παραπάνω ενότητες. Το κόστος είναι 199 ευρώ, η διάρκεια δύο ημέρες και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες από τη θέση του συνοδηγού και με τη βοήθεια ενός επαγγελματία οδηγού να κάνουν γύρους στις δύο πίστες του προγράμματος. Μόνο πέντε άτομα την ημέρα μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό.
Τέλος με κόστος 99 ευρώ και μία ημέρα διάρκεια η ενότητα E-Experience Training, συστήνει στους συμμετέχοντες την ηλεκτροκίνηση μέσω του ηλεκτρικού Kona Electric και του plug-in υβριδικού IONIQ.

Toyota
Leasing