Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Προσφορές έως 3.300¤ από τη Honda

25.166 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2020)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα για τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας με το όφελος να αγγίζει έως και τις 3.300 ευρώ. Δείτε μέχρι πότε ισχύει, αλλά και για ποια μοντέλα.


Με ανακοίνωση της η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις προσφορές που θα ισχύουν μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου για συγκεκριμένο απόθεμα αυτοκινήτων.

Ξεκινάμε από το Civic σεντάν, εκεί που στην έκδοση Comfort με τον 1.500άρη VTEC Turbo κινητήρα των 182 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο υπάρχει όφελος έως και 2.100 ευρώ συν 1 έτος δωρεάν ασφάλιση με τις τιμές να ξεκινούν από τις 21.990 ευρώ. Έπειτα, ειδική προσφορά υπάρχει και για το HR-V με τον βενζινοκινητήρα των 1,5 λτ. ισχύος 130 ίππων, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 26.720 ευρώ και το όφελος για το πλουσιότερο εξοπλιστικό επίπεδο Elegance να φτάνει μέχρι και τα 1.500 ευρώ.

Ένα σκαλοπάτι ψηλότερα βρίσκεται το CR-V, το μεσαίο SUV της ιαπωνικής φίρμας, που στην βενζινοκίνητη έκδοση προσφέρεται με έκπτωση έως και 3.300 ευρώ συν 1 έτος δωρεάν ασφάλιση. Τέλος, ειδική προσφορά υπάρχει και για το υβριδικό CR-V στο εξοπλιστικό σκαλοπάτι Elegance, είτε δικίνητο, είτε τετρακίνητο, με το όφελος να αγγίζει έως και τις 2.500 ευρώ συν 1 έτος δωρεάν ασφάλιση. Οι τιμές για το υβριδικό CR-V ξεκινούν από τις 42.950 ευρώ. Σημειώστε πως, οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για συγκεκριμένο απόθεμα και για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου.

Καταλήγοντας, σημειώνουμε πως ο​ι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:
  • 3+2 χρόνια επέκταση εγγύησης
  • 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια με το πρόγραμμα Honda Assist
  • Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από τη οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.

FORD
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO