Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο κορεατικός όμιλος, η ένταξη του στην IONITY, περιλαμβάνει τόσο τη μάρκα Hyundai, όσο και την Kia.

Προσχώρησαν στην IONITY Kia και Hyundai

1.943 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2020)

Στην κοινοπραξία IONITY, το κορυφαίο δίκτυο φόρτισης υψηλής ισχύος στην Ευρώπη προσχώρησε ο Όμιλος Hyundai Motor, αποτελώντας τον τελευταίο χρονικά στρατηγικό εταίρο και μέτοχο.


Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο κορεατικός όμιλος, η ένταξη του στην IONITY, περιλαμβάνει τόσο τη μάρκα Hyundai, όσο και την Kia και αμφότερες θα συμμετάσχουν στην επέκταση του δικτύου φόρτισης υψηλής ισχύος για ηλεκτρικά οχήματα κατά μήκος των ευρωπαϊκών αυτοκινητοδρόμων, προωθώντας την περαιτέρω υιοθέτηση της κινητικότητας μηδενικών εκπομπών ρύπων.
 
«Επενδύοντας στην IONITY, είμαστε πλέον μέρος ενός από τα πιο ολοκληρωμένα δίκτυα υποδομής φόρτισης στην Ευρώπη. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ολιστικές λύσεις για να κάνουμε ευκολότερη από ποτέ για τους ανθρώπους τη μετάβασή του στην οικολογική κινητικότητα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Thomas Schemera, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Προϊόντων της Hyundai.
 
«Με την προσθήκη του Hyundai Motor Group, καλωσορίζουμε έναν αφοσιωμένο συνεργάτη με διεθνή εμπειρία στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας. Από σήμερα, θα επιδιώξουμε από κοινού τον στόχο της εκπαίδευσης των ανθρώπων σχετικά με την ηλεκτρική κινητικότητα και την προώθηση καινοτομιών σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου να κάνουμε τα ταξίδια με ηλεκτρικά οχήματα», ανέφερε από τη μεριά του ο Michael Hajesch, Διευθύνων Σύμβουλος της IONITY.
 
Η IONITY ιδρύθηκε το 2017 και είναι μια κοινοπραξία των BMW Group, Mercedes Benz AG, Ford Motor Company, Hyundai Motor Group και Volkswagen Group συμπεριλαμβανομένων των Audi και Porsche. Η εταιρεία κατασκευάζει και λειτουργεί ένα δίκτυο φόρτισης υψηλής ισχύος (HPC) κατά μήκος των ευρωπαϊκών αυτοκινητοδρόμων, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονη τεχνολογία με χωρητικότητα φόρτισης έως 350kW.

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
LINGLONG DIAGONISMOS