ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αυτό είναι το πρωτότυπο Imagine by Kia που παρουσιάστηκε πέρυσι.

Το επόμενο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Kia θα λανσαριστεί το 2021.

Πρώτα στοιχεία για το επόμενο ηλεκτρικό Kia

2.144 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2020)

Στοιχεία για το επόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα φέρει η Kia ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δίνοντας έτσι μια πρώτη εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε από τον Κορεάτη κατασκευαστή.

Σύμφωνα με αναφορές, το επόμενο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Kia θα λανσαριστεί το 2021 και θα αποτελεί το κορυφαίο χωρίς ρύπους μοντέλο της μάρκας. Με τον ερχομό του θα τοποθετηθεί στη κορυφή της ηλεκτρικής γκάμας δηλαδή πάνω από τα e-Niro και Soul, ενώ αναφορικά με τον σχεδιασμό του, θα βασίζεται στο πρωτότυπο Imagine by Kia που παρουσιάστηκε πέρυσι.
 
Γενικότερα, αξίζει να σημειωθεί πως αυτό θα είναι ένα από τα 11 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που έχει ανακοινώσει η φίρμα ότι θα έχει παρουσιάσει μέχρι το τέλος του 2025, αποτελώντας ένα μέρος μια στρατηγικής ύψους πάνω των 19 εκατομμυρίων ευρώ. Μέσω της προσθήκης του τρίτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου η Kia ευελπιστεί να πετύχει το στόχο που έχει θέσει, ώστε να κατέχει το 6,6% από το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως το 2025.   
 
Συνεχίζοντας με το αυτοκίνητο, το νέο ηλεκτρικό θα βασιστεί σε μία  νέα, ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, που θα μοιράζεται με κάποια αυτοκίνητα της Hyundai. Η πλατφόρμα αυτή θα αποτελέσει τη βάση για μια  σειρά ισχυρότερων και μεγαλύτερων SUV και σεντάν στο μέλλον.
 
Η αυτονομία κίνησης με μία φόρτιση θα είναι περίπου στα 500 χιλιόμετρα, ενώ η Kia εργάζεται με σκοπό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την αυτονομία και συγκεκριμένα να φτάσει στα 800 χιλιόμετρα. Ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται μετά το 2021, όταν και θα δούμε το νέο ηλεκτρικό.

Mercedes
ODIGOS NEXEN