Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Πρώτες εικόνες του νέου Mitsubishi Airtrek

4.227 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2021)

Η Mitsubishi ετοιμάζει το νέο Airtrek, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της φίρμας, για να το προσφέρει στην αγορά της Κίνας.

Το όνομα Airtrek αποφάσισε να αναβιώσει η Mitsubishi για το νέο της SUV που θέλει να λανσάρει μέχρι τα τέλη του 2021 για την κινεζική αγορά. Η μάρκα αναφέρει πως το αυτοκίνητο θα σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί για να οδηγείται στην άσφαλτο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει τις δυνατότητες ενός Outlander. To Αirtrek θα γίνει το τέταρτο μοντέλο της Mitsubishi στην αγορά της Κίνας.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε αφού η ανακοίνωση της φίρμας δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο. Από όσα γνωρίζουμε, το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί στην Κίνα σε συνεργασία με την Guangzhou Automobile Group (GAC) και πιθανότατα θα βασιστεί στην πλατφόρμα του Ariya. 

Η μάρκα ισχυρίζεται πως το αυτοκίνητο θα βασιστεί γύρω από τρεις λέξεις, «electric», «expanding» και «expressive». H πρώτη λέξη αφορά φυσικά την ηλεκτρική φύση του μοντέλου, που άλλωστε θα γίνει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της φίρμας, η δεύτερη αφορά τις μεγάλες εμπειρίες ζωής που μπορεί να δώσει το αυτοκίνητο και η τελευταία αφορά «την έκφραση της μοναδικότητας της Mitsubishi».

Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλο δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει σύντομα, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το δούμε στην Ευρώπη.
 

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS