Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρώτες επίσημες εικόνες του καμουφλαρισμένου Kia EV9
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτες επίσημες εικόνες του καμουφλαρισμένου Kia EV9

2.414 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2022)

Η Kia παρουσίασε εικόνες του νέου της ηλεκτρικού SUV, EV9, το οποίο συνεχίζει καμουφλαρισμένο τις δοκιμές εξέλιξης πριν κάνει το ντεμπούτο του το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Επίσημες εικόνες

Την πρώτη επίσημη ματιά στο επερχόμενο ηλεκτρικό της SUV, EV9, έδωσε η Kia. Η κορεατική μάρκα αποκάλυψε εικόνες του καμουφλαρισμένου πρωτότυπου, οι οποίες μας παρέχουν κάποιες πληροφορίες για το μοντέλο, ωστόσο κρατούν κρυφά τα περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως άλλωστε συνηθίζεται με όλα τα νέα αυτοκίνητα.
 
Το EV9 στο μπροστινό μέρος διαθέτει κάθετους προβολείς στις άκρες της κλειστής γρίλιας. Χαμηλά στον προφυλακτήρα έχουν εγκατασταθεί μικρές εισαγωγές αέρα στα πλάγια, ενώ στο κέντρο είναι τοποθετημένος αισθητήρας. Η Kia δεν δίνει στη δημοσιότητα εικόνες του πίσω μέρους, αλλά από το παρελθόν γνωρίζουμε πως και το πίσω μέρος θα έχει κάθετα φώτα. Συνολικά το EV9 δεν απέχει σε μεγάλο βαθμό σχεδιαστικά απ’ ότι το concept, διατηρώντας το τετραγωνισμένο σχήμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τρεις σειρές καθισμάτων στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό το EV9 θα έχει τρεις σειρές καθισμάτων και πιθανότατα θα φέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά που είδαμε στον concept. Η οθόνη 27 ιντσών που διατρέχει περίπου το μισό ταμπλό σε μήκος και θα φιλοξενεί τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment θα είναι ένα από αυτά. Από κει και πέρα για μεγαλύτερη βιωσιμότητα, η καμπίνα θα χρησιμοποιεί υλικά όπως ανακυκλωμένα δίχτυα για το δάπεδο. Επίσης τα καθίσματα θα περιέχουν υλικά από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και ανακυκλωμένες ίνες μαλλιού.

Αυτονομία 483 χιλ. και γρήγορη φόρτιση

Λεπτομέρειες για το σύστημα μετάδοσης κίνησης δεν είναι ακόμη διαθέσιμες για το EV9. Σε ότι αφορά το πρωτότυπο η Kia λέει ότι μπορεί να καλύψει ακόμα και 483 χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί φόρτιση, ενώ έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 350 κιλοβάτ που του επιτρέπουν να φορτίσει από το 10 τοις εκατό σε 80 τοις εκατό σε 20 έως 30 λεπτά. Να σημειωθεί πως το crossover βασίζεται στην Electric Global Modular Platform (E-GMP) του Ομίλου Hyundai.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO