Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Ηοnda ανακοινώνει πως έχουν γίνει ήδη 40.000 παραγγελίες.

Στο εσωτερικό το ψηφιακό ταμπλό είναι αυτό που κυριαρχεί.

Πρώτες τιμές Honda e

16.588 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2019)

Aυτές είναι οι πρώτες τιμές για το Honda e, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ευρείας παραγωγής της ιαπωνικής φίρμας.

Το πρώτο ευρείας παραγωγής αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Honda παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης με την μάρκα να παίρνει την ευκαιρία και να ανακοινώνει παράλληλα και την τιμή με την οποία θα προσφερθεί το «e» στην γερμανική αγορά.

Το Honda e στην βασική έκδοση με το ηλεκτρικό μοτέρ των 136 ίππων θα προσφέρεται με τιμή από 29.470 ευρώ ενώ η πιο ισχυρή με τα 154 άλογα θα έχει τιμή κτήσης από 32.470 ευρώ. Η μπαταρία χωρητικότητα 35.5kWh είναι ίδια και στις δύο εκδόσεις και προσφέρει αυτονομία έως 220 χιλιομέτρων.

Στο εξωτερικό, οι καθαρές γραμμές ενισχύονται από το σύστημα Side Camera Mirror που αντικαθιστά τους συμβατικούς καθρέφτες με κάμερες, παρέχοντας ζωντανές εικόνες σε δύο οθόνες των 6ιντσών που βρίσκονται μέσα στο όχημα. Το μοντέλο διακρίνεται επίσης από από pop out χειρολαβές πόρτας. Η θύρα φόρτισης του αυτοκινήτου ενσωματώνεται κεντρικά στο καπό για εύκολη χρήση και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου. Όπως ήδη γνωρίζουμε τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την σχεδιαστική λογική, ενώ για να ολοκληρώσουμε με το εξωτερικό οι μεγάλες καμπύλες των φτερών δίνουν τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να χρησιμοποιεί φαρδιά ελαστικά.   
 
Στο εσωτερικό το ψηφιακό ταμπλό είναι αυτό που κυριαρχεί. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού καταλαμβάνεται από δύο οθόνες  αφής LCD 12,3 ιντσών που λειτουργούν ως οι κύριες οθόνες ψυχαγωγίας, παρουσιάζοντας μια σειρά εφαρμογών και συνδεδεμένες υπηρεσίες ψυχαγωγίας. 

Η Ηοnda ανακοινώνει πως έχουν γίνει ήδη 40.000 παραγγελίες για το πρώτο της ηλεκτρικό. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2020.
 

Mercedes
OPEL