Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρώτη εικόνα από την καμπίνα του Fisker Pear
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτη εικόνα από την καμπίνα του Fisker Pear

1.668 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2022)

Την καμπάνια teaser για το επερχόμενο Fisker Pear συνεχίζει η εταιρεία η οποία δημοσίευσε την πρώτη εικόνα του εσωτερικού.

Νέο teaser για το Fisker Pear

Πριν από περίπου ένα έτος η Fisker ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω σε ένα νέο αυτοκίνητο με μεγάλο οικολογικό αποτύπωμα, το όνομα του οποίου είναι Pear. Σήμερα η φίρμα προχώρησε ένα βήμα πιο μακριά δημοσιεύοντας την πρώτη εικόνα που δείχνει το εσωτερικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μινιμαλιστική καμπίνα

Η καμπίνα έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό που φαίνεται να στερείται σε μεγάλο βαθμό κουμπιά και διακόπτες. Αντίθετα, τα περισσότερα χαρακτηριστικά θα ελέγχονται από ένα «πλωτό» σύστημα infotainment. Δεν υπάρχουν πολλά άλλα που μπορούν να γίνουν διακριτά από την εικόνα, φαίνεται ωστόσο πως υπάρχει ξύλινη επένδυση και κρυφός φωτισμός. Παράλληλα η Fisker σημείωσε πως το μοντέλο θα διαθέτει ένα «πορτμπαγκάζ Houdini», αφήνοντας να εννοηθεί πως ο χώρος αποσκευών πιθανότατα θα είναι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει!

Ντεμπούτο το 2023

Περισσότερα θα μάθουμε τους επόμενους μήνες καθώς τα πρωτότυπα πρόκειται να ξεκινήσουν τις δοκιμές στα τέλη του τρέχοντος έτους. Το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στη συνέχεια το δεύτερο εξάμηνο του 2023, πριν βγει στην παραγωγή στο Οχάιο το 2024.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA