Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Oι διαφορές σε σχέση με το τωρινό pro-facelift μοντέλο είναι λίγες.

Πρώτη εικόνα της ανανεωμένης Huracan

1.625 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2019)

Λίγες είναι οι διαφορές που παρατηρούνται στην ανανεωμένη Huracan Evo. Τι αλλάζει στο ιταλικό supercar;

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τότε που η Lamborghini δημοσίευσε δύο πρώτες εικόνες για την ανανεωμένη Huracan μέσα από μια εφαρμογή  με την ονομασία Unica και τώρα ακολούθησε και μια νέα φωτογραφία στην οποία παρουσιάζεται ολόκληρο το πίσω μέρος του μοντέλου.

Παρά το γεγονός αυτό, οι διαφορές σε σχέση με το τωρινό pro-facelift μοντέλο είναι λίγες. Η πιο εμφανής διαφορά είναι το καινούριο σύστημα εξάτμισης που θυμίζει εν πολλοίς την Performante και αποτελείται από δύο απολήξεις που έχουν ανάμεσα τους την πινακίδα κυκλοφορίας, στην οποία και αναγράφεται η λέξη «Εvo». Μπορεί να μην έχει φυσικά την τεράστια αεροτομή της Performante, ωστόσο η μάρκα προσέφερε στο μοντέλο μια μικρότερη πάνω ακριβώς από το τρίτο φωτιστικό σώμα ενώ ο προφυλακτήρας έχει γίνει πιο επιθετικός σε σχεδίαση.
 
Τέλος, η ισχύς θα πηγάζει από τον ίδιο V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων, ωστόσο είναι πολύ πιθανό το μοντέλο να λάβει ένα μικρό boost σε ιπποδύναμη που θα το κάνει πιο ισχυρό σε σχέση με τα 610 άλογα και τα 560 Nm ροπής που αποδίδει το τωρινό μοντέλο. Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 3,2 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 325 χλμ./ώρα αλλά το ανανεωμένο μοντέλο θα είναι ακόμα καλύτερο σε επιδόσεις.

Περισσότερες επίσημες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.
 

Toyota
OPEL