Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η νέα Porsche 911 έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, ωστόσο κάποιοι σκέφτονται ήδη την κάμπριο έκδοση.

Tο σχέδιο αποφεύγει τις πολλές φανφάρες και διατηρεί σχεδόν αυτούσια την εικόνα της 911 coupe.

Πρώτη γεύση της Porsche 911 κάμπριο;

3.091 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2018)

Η νέα Porsche 911 έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, ωστόσο κάποιοι σκέφτονται ήδη την κάμπριο έκδοση.

Ένας από αυτούς είναι και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Aksyonov Nikita, ο οποίος γνωρίζοντας πλέον, όπως όλοι μας, τη μορφή της νέας 911 coupe, έδωσε τη δική του εκδοχή για το πώς θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή η «ανοιχτή» έκδοση της νέας γενιάς του δημοφιλούς αυτοκινήτου.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το σχέδιο αποφεύγει τις πολλές φανφάρες και διατηρεί σχεδόν αυτούσια την εικόνα της 911 coupe. Μάλιστα αυτό που μας αρέσει περισσότερο είναι πως κοιτώντας την εικόνα των τριών τετάρτων που ξεκινά από πίσω, φαίνεται πως το αυτοκίνητο μοιάζει πιο κομψό και ταυτόχρονα πιο μυώδες από το μοντέλο που αντικαθιστά.
Μένοντας στο πίσω μέρος η φωτιζόμενη λεπτή γραμμή ξεχωρίζει για μία ακόμα φορά (όπως και στο coupe), ενώ σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην καλαίσθητη οπτική έχουν και οι μεγάλες καμάρες των πίσω τροχών.
 
Αν και οι αρχικές φήμες ανέφεραν πως η κάμπριο έκδοση θα κυκλοφορούσε παράλληλα με την coupe κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε. Ωστόσο πιθανολογούμε πως η αποκάλυψη της νέας Porsche 911 κάμπριο δεν θα καθυστερήσει πολύ.

Autotriti.gr
Fia