Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρώτη στις παγκόσμιες πωλήσεις το 2022 η Toyota

Πρώτη στις παγκόσμιες πωλήσεις το 2022 η Toyota

11.714 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2022)

Το πρώτο 4μηνο του 2022 βρήκε την Toyota να προπορεύεται στις παγκόσμιες πωλήσεις, με την ιαπωνική μάρκα να έχει βάλει πλώρη για μία ακόμα εξαιρετική χρονιά!

Σαρώνει το 2022 η Toyota

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει και το 2022 η Toyota αναφορικά με τις παγκόσμιες πωλήσεις. Ο ιαπωνικός όμιλος μετά από το άκρως επιτυχημένο 2021 θέλει να συνεχίσει να ηγείται και σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται από μεγάλα Μέσα του εξωτερικού το πρώτο 4μηνο τους έτους, κάνει τους ανθρώπους της αισιόδοξους πως θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους, παρά τις δυσκολίες και τις συγκυρίες της εποχής!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Άφησε δεύτερη τη VW

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά στοιχεία του πρώτου 4μήνου του 2022, παρά το γεγονός πως οι παγκόσμιες παραδόσεις της Toyota μειώθηκαν κατά 5,8%, ο ιαπωνικός Όμιλος βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων, αφήνοντας πίσω του για περίπου 1 εκατομμύριο μονάδες τον Όμιλο Volkswagen, που με τη σειρά του είδε μείωση της τάξης του 26%.

Η πανδημία συνεχίζει να προβληματίζει τις μάρκες

Η πανδημία συνεχίζει να μαστίζει τις μάρκες, παρόλα αυτά η εταιρεία σημείωσε ρεκόρ για την παγκόσμια παραγωγή οχημάτων αυτόν τον μήνα. Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος Akio Toyoda είπε στους υπαλλήλους τον Μάρτιο ότι η αυτοκινητοβιομηχανία επανεξετάζει τα σχέδια κατασκευής μαζί με τους προμηθευτές για να αποφύγει τυχών ελλείψεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
VW