Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρώτη teaser εικόνα του νέου Jeep Compass που πλησιάζει!

 Σχολιάστε 
1.248 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2024)
Πρώτη teaser εικόνα του νέου Jeep Compass που πλησιάζει!

- Η νέα γενιά του Jeep Compass είναι προ των πυλών.
- Πρώτη teaser εικόνα που αποκαλύπτει το προφίλ του νέου SUV.
- Θα προσφερθεί με βενζίνη, υβριδικό αλλά και ως ηλεκτρικό.
- Σύντομα η πρεμιέρα του, το 2025 ξεκινά η παραγωγή του στην Ιταλία.

Η νέα γενιά του Jeep Compass είναι προ των πυλών

Η Jeep έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser εικόνα του νέου Compass, το οποίο βρίσκεται προ των πυλών. Η νέα γενιά του μικρομεσαίου SUV θα προσφερθεί με πολλά διαφορετικά συστήματα κίνησης, ενώ θα παραχθεί αρχικά στην Ευρώπη από το 2025, πριν ανοίξει τα... φτερά του και για τις υπόλοιπες αγορές του κόσμου.

Πρώτη teaser εικόνα που αποκαλύπτει το προφίλ του νέου SUV

Η αποκάλυψη της νέας γενιάς του Jeep Compass είναι προγραμματισμένη μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Προκειμένου λοιπόν να μας κρατήσει σε εγρήγορση, η μάρκα δημοσίευσε ένα σκίτσο, που ισοδυναμεί με την πρώτη teaser εικόνα. Αυτό παρουσιάζει το προφίλ του ολοκαίνουργιου SUV. Από ό,τι μπορούμε να δούμε, στο μπροστινό μέρος μοιάζει με το μικρότερο Jeep Avenger, υιοθετώντας το ίδιο στυλ προβολέων. Από κει και πέρα τα τετραγωνισμένα, φουσκωμένα φτερά χαρακτηρίζουν το πλαϊνό μέρος, ενώ βλέπουμε την ονομασία του μοντέλου χαμηλά στην μπροστινή πόρτα. ¶λλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν από αυτήν την εικόνα περιλαμβάνουν τις ράγες οροφής και το σχετικά επίπεδο πίσω άκρο, το οποίο ενδεχομένως θα ενισχύσει την πρακτικότητα.

Θα προσφερθεί με βενζίνη, υβριδικό αλλά και ηλεκτρικό

Η νέα γενιά του Compass θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα STLA Medium που χρησιμοποιούν επίσης τα νέα Peugeot E-3008 και Opel Grandland. Το γεγονός αυτό θα του επιτρέψει να προσφερθεί με κινητήρες βενζίνης, με υβριδικά κινητήρια σύνολα, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η Jeep.

Σύντομα η πρεμιέρα, το 2025 ξεκινά η παραγωγή του

Η Jeep δεν έχει πει προς το παρών πότε θα αποκαλυφθεί το νέο Compass, αλλά σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, η πρεμιέρα αναμένεται εντός του Νοεμβρίου. Ανεξάρτητα από την ημερομηνία της πρεμιέρας του, η Jeep επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή του θα ξεκινήσει στην Ιταλία το 2025, πριν επεκταθεί στη Βόρεια Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο το 2026.

Peugeot - Toyota
CUSTOM VS MAXUS