Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η επιτυχία για το Μustang  είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή όταν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι το 2016 είναι μόνο το δεύτερο έτος που η Ford εξάγει επίσημα το μοντέλο σε 140 αγορές παγκοσμίως.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η επιτυχία για το Μustang είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή όταν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι το 2016 είναι μόνο το δεύτερο έτος που η Ford εξάγει επίσημα το μοντέλο σε 140 αγορές παγκοσμίως.

Πρωτιά για Mustang

4.831 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2017)

Η Ford πρέπει να πανηγυρίζει για την απόφαση που πήρε το 2015 να συμπεριλάβει το Mustang στην παγκόσμια γκάμα της. Δείτε γιατί

Τo Ford Mustang θα γίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το σπορ αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Η Ford έχει παραδώσει περισσότερα από 150.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως το 2016, 45.000 από αυτά μακριά από τις ΗΠΑ.

Από την απόφαση το 2015 να γίνει το Mustang μέρος της παγκόσμιας γκάμας της  μέχρι σήμερα, η Ford έχει παραδώσει πάνω από 98.000 τέτοια αυτοκίνητα έξω από τις Η.Π.Α

Από την απόφαση το 2015 να γίνει το Mustang μέρος της παγκόσμιας γκάμας της μέχρι σήμερα, η Ford έχει παραδώσει πάνω από 98.000 τέτοια αυτοκίνητα έξω από τις Η.Π.Α

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η επιτυχία για το Μustang είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι το 2016 είναι μόνο το δεύτερο έτος που η Ford εξάγει επίσημα το μοντέλο σε 140 αγορές παγκοσμίως. Η εταιρεία θα προσθέσει 6 ακόμα αγορές,  συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, των νησιών Palau και της Ακτής Ελεφαντοστού.

Από την απόφαση το 2015 να γίνει το Mustang μέρος της παγκόσμιας γκάμας της  μέχρι σήμερα, η Ford έχει παραδώσει πάνω από 98.000 τέτοια αυτοκίνητα έξω από τις Η.Π.Α. Η Ford αναμένει να εξάγει  το 30% της παραγωγής του αυτοκινήτου το 2017. Mε πάνω από 50 χρόνια στο δρόμο, η Ford σημειώνει ότι το Mustang είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική από την στιγμή που βγήκε στην αγορά.
 
 Η Ford δίνει στο Mustang μια σημαντική ανανέωση για το μοντέλο του 2018 που ελπίζει να διατηρήσει την παγκόσμια επιτυχία της. Το αναθεωρημένο styling κάνει το αυτοκίνητο ακόμα πιο επιθετικό, ειδικά με το ανανεωμένο καπό και στους γωνιακούς προβολείς. Στο εσωτερικό, η Ford προσθέτει επίσης σύγχρονες ανέσεις όπως ένα προαιρετικό ψηφιακό όργανο στο ταμπλό.

Το 2018 Mustang, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επίσης αναβαθμισμένους κινητήριους άξονες, αλλά η Ford εξακολουθεί να διατηρεί μυστικό τι αλλαγές έχουν γίνει. Η αυξημένη συμπίεση και η αναθεωρημένη έγχυση καυσίμου δίνουν στο V8 5.0 λίτρων κινητήρα μεγαλύτερη ισχύ και καλύτερη οικονομία καυσίμου. Η ροπή από το EcoBoost κινητήρα των 2.3 λίτρων βελτιώνεται επίσης. Το αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων διατίθεται και με τους δύο κινητήρες.

 Το 2018 Mustang θα βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις εκθέσεις αυτό το φθινόπωρο.

Εσείς θα θέλατε ένα Mustang ;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY