ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η ηλεκτρική αυτονομία υπολογίζεται στα 400 χλμ.

Πρώτο teaser Audi e-tron

1.767 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2018)

Το μοντέλο που θα αποτελέσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής της Audi είναι κοντά στο να παρουσιαστεί και επίσημα. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Tις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση του νέου e-tron αποκάλυψε η Audi, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα για το μοντέλο που θα αποτελέσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής της μάρκας.

Αναλυτικά λοιπόν, το e-tron θα παρουσιαστεί στην Καλιφόρνια σε μια ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου ενώ αποκάλυψε και τους τρόπους με τους οποίους το κοινό σε κάθε γωνιά της γης θα μπορέσει να παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση το σύνολο της εκδήλωσης.
 
Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής για το ηλεκτρικό SUV της φίρμας κάνουν λόγο πως θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 355 ίππων με τα 0-100 να γίνονται σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 200 χλμ./ώρα. Με αυτόματη μετάδοση και το mode Sport επιλεγμένο, η απόδοση του συνόλου μπορεί να φτάσει προσωρινά μέχρι και τα 402 άλογα.
 
Η ηλεκτρική αυτονομία υπολογίζεται στα 400 χλμ. η οποία θα επιτυγχάνεται χάρη σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου των 95 kWh που θα είναι τοποθετημένη στο πάτωμα του οχήματος και θα μπορεί να επαναφορτίζεται σε μόλις 30 λεπτά από σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως αυτοί που θα φορτίσουν τη μπαταρία μέσω μιας τριφασικής εξόδου 400 βολτ με ισχύ μέχρι 11 κιλοβάτ θα περιμένουν περίπου οκτώμισι ώρες.

Autotriti.gr
NISSAN