Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα πλάνα τους αναμένεται να αναπροσαρμόσουν οι σχεδιαστές της Jaguar, σε ότι αφορά τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα που θα κατασκευάσουν.

Ψάχνει χώρο για τις μπαταρίες η Jaguar

1.848 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2017)

Τα πλάνα τους αναμένεται να αναπροσαρμόσουν οι σχεδιαστές της Jaguar, σε ότι αφορά τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα που θα κατασκευάσουν.

Αρχικά οι σχεδιαστές της βρετανικής μάρκας πήραν την απόφαση να δώσουν στην ηλεκτρική I-Pace ένα πιο υπερυψωμένο σχήμα, κάνοντας πιο εύκολο στους μηχανικούς να τοποθετήσουν σε ένα σημείο την μπαταρία.
 
Ωστόσο κάτι τέτοιο μελλοντικά δεν μπορεί να συμβεί, καθώς αναμένεται να έρθουν στην παραγωγή και άλλα ηλεκτρικά μοντέλα τα οποία δεν θα είναι SUV. Κατά συνέπεια θα πρέπει να βρεθεί χώρος στο αμάξωμα ώστε να τοποθετηθούν χωρίς πρόβλημα οι μπαταρίες, με τον Ian Callum να είναι γνώστης της κατάστασης.
Σε δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ο διευθυντής σχεδίου της Jaguar ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι ως προς τον τρόπο κατασκευής των μπαταριών. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μια ενιαία πλάκα σε μια περιοχή, εφόσον είναι σωστά διασυνδεδεμένες. Κοιτάζουμε διάφορες διαμορφώσεις καθώς βλέπουμε πέρα ​​από την I-Pace».
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα ηλεκτρικά μοντέλα που θα ακολουθήσουν την I-Pace δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο δεν αποκλείεται η εταιρεία να χρησιμοποιήσει εκ νέου την πλατφόρμα του ηλεκτρικού SUV.

Mercedes
VW