ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Aston Martin και το ΜΙΝΙ των «σκαθαριών».

H Aston Martin DB5 κατασκευάστηκε το 1964.

To μοντέλο πωλήθηκε για 1.800.000 δολάρια (περίπου 1.500.000).

Το ΜΙΝΙ του Ringo Starr πέρασε στα χέρια της Geri Horner, γνωστή ως Geri Halliwell, μέλος του πολύ γνωστού συγκροτήματος της δεκαετίας του 1990 Spice Girls.

Το αμάξωμά του συγκεκριμένου ΜΙΝΙ χαρακτηρίζεται από διχρωμία.

Πωλήθηκαν τα αυτοκίνητα των «σκαθαριών»

2.451 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2017)

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει πως επρόκειτο να βρεθούν κάτω από το σφυρί δύο αυτοκίνητα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους δύο μέλη του συγκροτήματος των Beatles. Πλέον κα τα δύο έχουν νέους ιδιοκτήτες με αυτόν του MINI να αποτελεί έκπληξη.

Στη δημοπρασία που έλαβε χώρα στο Λονδίνο από τον οίκο Bonhams, πωλήθηκαν η Aston Martin DB5 που ανήκε στον Paul McCartney, και το Mini Cooper που είχε στην κατοχή του ο Ringo Starr, το οποίο και πήγε σε ένα ακόμα πρόσωπο της μουσικής σκηνής.
 
Συγκεκριμένα η Aston Martin DB5, η οποία κατασκευάστηκε το 1964 και αγοράστηκε από τον Paul McCartney, πωλήθηκε για 1.800.000 δολάρια (περίπου 1.500.000). Το μοντέλο αρχικά ήταν βαμμένο σε ένα μπλε χρώμα (Sierra Blue) με μαύρης απόχρωσης εσωτερικό, ωστόσο μετά τις εργασίες αποκατάστασης, στο σαλόνι έχει τοποθετηθεί μια μπορντό ταπετσαρία, ενώ το εξωτερικό μέρος καλύπτει ένα ασημένιο χρώμα.
Σε ότι αφορά το ΜΙΝΙ του Ringo Starr πέρασε στα χέρια της Geri Horner, γνωστή ως Geri Halliwell, μέλος του πολύ γνωστού συγκροτήματος της δεκαετίας του 1990 Spice Girls. Η δημοφιλής τραγουδίστρια για να αποκτήσει το αυτοκίνητου ενός εκ των σκαθαριών, πλήρωσε  ένα ποσό της τάξης των 116.000 ευρώ περίπου, κάτι το οποίο και πέριμεναν οι άνθρωποι του οίκου.
 
Το αμάξωμά του συγκεκριμένου ΜΙΝΙ χαρακτηρίζεται από διχρωμία, συνδυάζοντας το σκούρο κόκκινο και το ασημί χρώμα, ενώ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία προέρχονται από το Volkswagen Beetle.

FORD
ODIGOS NEXEN