ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η απόδοση του μοντέλου λέγεται πως θα φτάσει τα 1.000 άλογα.

RS6 Avant 1.000 ίππων ετοιμάζει η ABT!

2.077 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2018)

Μια νέα ακόμη πιο ισχυρή έκδοση για το Audi RS6 Avant Performance φαίνεται πως ετοιμάζει η ABT Sportsline. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Το Audi R8 V10 Plus μπορεί να είναι το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής της γερμανικής μάρκας, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Audi πρόσφατα συνεργάστηκε με την ΑBT για την κατασκευή ενός πανίσχυρου RS6 Avant Performance, του οποίου η ιπποδύναμη αγγίζει τα 700 άλογα με 880 Nm ροπής. Τώρα όμως, ο οίκος ετοιμάζεται να προσφέρει μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση του wagon μοντέλου της μάρκας.

Μέσα από το teaser video που δημοσίευσε η μάρκα, μαθαίνουμε ότι το όνομα του θα είναι RS6-E, με το τελευταίο γράμμα στο τέλος να φανερώνει πως θα είναι ηλεκτρικό είτε με κάποιο υβριδικό setup είτε με κάποιο πλήρως ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο. Αυτό σημαίνει πως ο V8 biturbo κινητήρας θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, εκτός εάν η ABT αντικαταστήσει τον κινητήρα βενζίνης με κάποιο πλήρως ηλεκτρικό σύνολο.
 
Η απόδοση του μοντέλου λέγεται πως θα φτάσει τα 1.000 άλογα ενώ οι φίλοι της μάρκας αναμένουν και πολύ ανταγωνιστικές επιδόσεις, αν ληφθεί υπόψη ότι η ΑΒΤ έχει την γράψει την δική της ιστορία στην Formula E, πριν τελικά η ομάδα μπει υπό στην σκεπή της Αudi και μετονομαστεί σε Audi Sport Abt Schaeffler.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στις 6 Ιουλίου με την αποκάλυψη του μοντέλου.
 

Mercedes
OPEL