ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην Κίνα άνοιξε νέο εργοστάσιο η Renault, το οποίο θα το λειτουργεί σε συνεργασία με την Dogfeng.

Στην Κίνα άνοιξε νέο εργοστάσιο η Renault, το οποίο θα το λειτουργεί σε συνεργασία με την Dogfeng.

Renault Made in China

1.949 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2016)

Νέο εργοστάσιο στο Wuhan της Κίνας εγκαινίασε ο CEO της Renault Carlos Ghosn. Το εργοστάσιο θα ελέγχεται από τη Renault με τη βοήθεια της Dogfeng.

To Wuhan της Κίνας διάλεξε η Renault προκειμένου να εγκαταστήσει το νέο της εργοστάσιο το οποίο θα το λειτουργεί σε συνεργασία με την Dogfeng.
Στη νέα της γραμμή παραγωγής θα κατασκευάζεται το Kadjar αλλά και ένα νέο, μεγάλο SUV. Τη γραμμή παραγωγής θα συμπληρώσει μελλοντικά και ένα ηλεκτρικό σεντάν αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας πάντα. Όσον αφορά το Kadjar, αυτό για την κινέζικη αγορά θα έχει στάνταρ τερακίνηση και ανεξάρτητη ανάρτηση, καθώς και υπερσύγχρονο σύστημα κλιματισμού με ανακύκλωση, για να φιλτράρει αποτελεσματικότερα τον μολυσμένο αέρα της Κίνας.
Το νέο εργοστάσιο της Renault μπορεί να παράξει 150.000 μονάδες ετησίως, αν και το μάξιμουμ της απόδοσής του είναι στα 360.000 μονάδες. Μάλιστα συνοδεύεται από γραμμή παραγωγής κινητήρων καθώς και από τμήμα "Έρευνας και Εξέλιξης".
Το μέγεθός του φτάνει τα 2.000.000 τετραγωνικά μέτρα και σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Renault είναι υπερσύγχρονο και έχει μελετημένο φωτισμό σε όλους τους χώρους εργασίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
NISSAN