ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σε καλύτερα αποτελέσματα αποσκοπεί η Renault με τον 100% νέο κινητήρα της
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε καλύτερα αποτελέσματα αποσκοπεί η Renault με τον 100% νέο κινητήρα της

Ριζική αλλαγή για Renault

3.312 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2016)

Με έναν εντελώς καινούργιο κινητήρα αναμένεται να κατέβει στην επόμενη σεζόν της Formula 1, η Renault, με απώτερο στόχο τη βελτίωση και των αποτελεσμάτων της στους αγώνες του 2017.

Την περασμένη σεζόν, η Renault αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων της F1, με τον κινητήρα της να δείχνει αδυναμία να ανταποκριθεί σε ένα σταθερό ρυθμό σε όλους τους αγώνες. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V6, 1,6 λίτρων, είχε λανσαριστεί το 2014, χωρίς να καταφέρει ποτέ να προκαλέσει το θαυμασμό και μάλιστα, την περασμένη σεζόν έβαλε ακόμα και σε σκέψεις αποχώρησης την έτερη εταιρεία που τον χρησιμοποιούσε, τη Red Bull.

Ο προηγούμενος κινητήρας V6, 1,6 λίτρων, είχε λανσαριστεί το 2014

Ο προηγούμενος κινητήρας V6, 1,6 λίτρων, είχε λανσαριστεί το 2014

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το γεγονός επιβεβαίωσε ουσιαστικά και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Fred Vasseur, ο οποίος και υποστήριξε ότι «οι προοπτικές του τρέχοντος κινητήρα έχουν εκπληρωθεί και πλέον ετοιμάζουμε έναν νέο. Πρόκειται για ένα 100% καινούργιο κινητήρα, καθώς έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά από τον προηγούμενο και πλέον το πραγματοποιούμε. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν σύμφωνα με τις προσδοκίες μας.
 
Ο Vasseur πάντως, διέψευσε ότι ο νέο κινητήρας θα ακολουθήσει τα χνάρια της Mercedes με τη διπλή τουρμπίνα, τονίζοντας ότι «είναι βασισμένος σε μία ιδέα της Renault. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ακολουθήσουμε άλλους για τον κινητήρα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
LINGLONG SPORT MASTER 5 PRAGMATA