Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ρομά προκάλεσαν τροχαίο και έδειραν επιβάτη ταξί

Ρομά προκάλεσαν τροχαίο και έδειραν επιβάτη ταξί

Ρομά προκάλεσαν τροχαίο και έδειραν επιβάτη ταξί

6.988 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2017)

Ένα απίστευτο περιστατικό με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα, έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στην πόλης της Πάτρας, με πρωταγωνιστές μια ομάδα Ρομά, ένα οδηγό ταξί και του επιβάτη.

Συγκεκριμένα το απόγευμα στη διασταύρωση των οδών Ακρωτηρίου και Γλαύκου, η ομάδα των Ρομά η οποία επέβαινε σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω σε ένα διερχόμενο ταξί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στη συνέχεια ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να ζητά εξηγήσεις από τον ταξιτζή, κατηγορώντας τον, πως αυτός ήταν που είχε προκαλέσει το τροχαίο και εκείνος είχε κάνει τη παράβαση να περάσει με κόκκινο.
Σε εκείνο το σημείο παρενέβη, ο επιβάτης του ταξί, ο οποίος ανέφερε στον οδηγό του αγροτικού, πως αυτός ήταν που είχε παραβιάσει τον ΚΟΚ, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει και οι δύο άνδρες να δεχθούν επίθεση από την ομάδα των Ρομά.

Αστυνομικές δυνάμεις έκαναν αμέσως την εμφάνιση τους στο σημείο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, ενώ ο άτυχος επιβάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN