ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

35 γυναίκες «τρέχουν» με Lamborghini σε ορεινό στροφιλίκι

(11/10/2024)
35 γυναίκες «τρέχουν» με Lamborghini σε ορεινό στροφιλίκι
6 Φωτογραφίες »

- Καταιγισμός από σπάνιες Lamborghini σε ερημικές διαδρομές στο βουνό
- Η Lamborghini τιμά της πελάτισσες της με την εκδήλωση SHEdriveslambo
- Υπερπολυτελής διαμονή και off-road βόλτα με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα

Καταιγισμός από σπάνιες Lamborghini σε ερημικές διαδρομές στο βουνό

Για δεύτερη χρονιά η Automobili Lamborghini διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση «SHEdriveslambo» και φέτος υποδέχεται 35 πελάτισσες της στην Σεντόνα (Sedona) μια πόλη της πολιτείας Αριζόνα στην Αμερική. Γιορτάζοντας μαζί με τις επιτυχημένες γυναίκες που έχουν στην κατοχή τους και οδηγούν κάποιο από τα υπεραυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας, το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιείχε ένα ράλλυ στους βουνίσιους, γεμάτους στροφές δρόμους, μέσα στο εντυπωσιακό ερημικό κλίμα της περιοχής. Στο συγκεκριμένο event έδωσαν το «παρών» πολλά ιδιαίτερα supercars της Lamborghini όπως η all-terrain Huracán Sterrato, η Huracán Tecnica και η «πιστάδικη» Huracán STO. Επιπρόσθετα, εκεί βρέθηκαν και τα πρώτα υβριδικά μοντέλα της μάρκας όπως η plug-in υβριδική Revuelto με τον V12, το super SUV Urus SE και η πιο πρόσφατη όλων Temerario με τον 4λιτρο V8 twin-turbo που σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδει 920 ίππους με 730 Nm ροπής.

Η Lamborghini τιμά της πελάτισσες της με την εκδήλωση SHEdriveslambo

Ο Andrea Baldi, διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini στην Αμερική, δήλωσε ότι ο λόγος ύπαρξης του προγράμματος είναι να επικροτήσουν τις τολμηρές και περιπετειώδεις κυρίες που είναι κάτοχοι μοντέλων της μάρκας και έχουν πάθος για τα αυτοκίνητα. Συνέχισε λέγοντας πως αυτές οι γυναίκες επέλεξαν την Lamborghini όχι μόνο λόγω της μεγάλης ιστορίας της, αλλά και λόγω της προσοχής που δίνεται στην λεπτομέρεια, καθώς ο στόχος των ανθρώπων της μάρκας και μερικά από τα χαρακτηριστικά της είναι τα προϊόντα τους να αγγίζουν την τελειότητα αλλά και και να σέβονται την παράδοση.

Υπερπολυτελής διαμονή και off-road βόλτα με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα

Πέρα από την γρήγορη οδήγηση στη «φιδίσια», ορεινή διαδρομή υπήρχε και μια ακόμα ενδιαφέρουσα δραστηριότητα μέσα στο πρόγραμμα της εκδήλωσης. Αυτή ήταν η επίσκεψη στο Munds Park για off-road οδήγηση με ειδικά οχήματα UTV στους απομακρυσμένους δρόμους της Αριζόνα. Οι προσκεκλημένες οδηγοί αλλά και όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση έμειναν στο Ambiente, ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο σχεδιασμένο ώστε να μην αλλοιώνει το όμορφο τοπίο της περιοχής, όπου απόλαυσαν live μουσική από γνωστούς καλλιτέχνες και βραδιές κάτω από τα αστέρια.

Mercedes
Citroen