Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο περασμένος Φεβρουάριος ήταν ο κορυφαίος των τελευταίων ετών για τη Skoda, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε.

Ο περασμένος Φεβρουάριος ήταν ο κορυφαίος των τελευταίων ετών για τη Skoda, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε.

Σε ανοδική πορεία η Skoda

2.887 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2017)

Η Skoda συνεχίζει την ανοδική της πορεία όσον αφορά τις πωλήσεις τόσο σε ευρωπαϊκό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα επιτεύγματα της μάρκας.

Μέσα στον Φεβρουάριο η Skoda παρέδωσε στους καταναλωτές 81.200 αυτοκίνητα σε παγκόσμια κλίματα, κάτι που σημαίνει αύξηση της τάξεως του 3,1% σε σχέση με τις πωλήσεις του περσινού έτους (78.800 αυτοκίνητα). Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως τον Φεβρουάριο του 2017 σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων, σε σχέση με την ίδια περίοδο όλων των προηγουμένων ετών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Επιπλέον, με βάση τις πωλήσεις της Skoda επί ευρωπαϊκού εδάφους βγήκαν μερικά χρήσιμα συμπεράσματα για τις αγορές της Ευρώπης και πολύ περισσότερο για την πίτα των πωλήσεων. Ισχυρότερη αγορά για τη μάρκα εξακολουθεί να είναι η Γερμανία με 12.600 αυτοκίνητα ακολουθούμενη από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, το Βέλιο και την Αυστρία.
 

Παράλληλα, η φίρμα σημείωσε αύξηση των πωλήσεων και στην Κεντρική, όπως και στην Ανατολική Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την Κεντρική Ευρώπη υπήρξε αύξηση των πωλήσεων κατά 12,9% με 17.400 μονάδες, ενώ στην Ανατολική Ευρώπη, εκτός της Ρωσίας, επιτεύχθηκε αύξηση της τάξεως του 13,3%. 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την δήλωση του κ. Werner Eichhorn, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Skoda για της πωλήσεις και το μάρκετινγκ, ο οποίος είπε «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το δυνατό ξεκίνημα μας, για το 2017. Αναμένουμε ότι η διάθεση στην αγορά του νέου Octavia, καθώς και του νέου Kodiaq θα δημιουργήσουν περαιτέρω ώθηση στη μάρκα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
Autotriti.gr