Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Σε αυτά τα νησιά φουλάρεις το αυτοκίνητό σου με 40 ευρώ

1.879 Επισκέψεις στο άρθρο
Σε αυτά τα νησιά φουλάρεις το αυτοκίνητό σου με 40 ευρώ
2 Φωτογραφίες »

- Σε ποια νησιά έχει πρατήρια LPG
- Στα μεγαλύτερα νησιά θα βρεις LPG
- Στο Αιγαίο στις Κυκλάδες δεν θα έχεις πρόβλημα
- Κέρκυρα, Λευκάδα, Ζάκυνθος και Κεφαλονιά στο Ιόνιο

Σε ποια νησιά έχει πρατήρια LPG

Το υγραέριο κίνησης είναι το πιο βολικό καύσιμο αν θέλεις να κάνεις οικονομία στα καύσιμα. Με τιμή κάτω από 1 ευρώ ανά λίτρο είναι εξαιρετικά φθηνό και παράλληλα βρίσκεις πρατήριο σε κάθε γωνιά της ηπειρωτικής Ελλάδας. ¶λλωστε μην ξεχνάμε πως υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα που εγκατέστησαν LPG κιτ.

Απολαμβάνεις οικονομία όλη τη χρονιά, όμως τι γίνεται τώρα στις διακοπές. Πόσο εύκολο είναι να βρεις πρατήριο να γεμίσεις; Στην ηπειρωτική χώρα εύκολα ή δύσκολα θα βρεις πρατήριο και θα κάνεις τη δουλειά σου. Τi γίνεται όμως στα νησιά. Είναι και εκεί τόσο διαδεδομένο ή θα χρειαστεί να πληρώστε βενζινούλα, η οποία είναι και πανάκριβη.

Στα μεγαλύτερα νησιά θα βρεις LPG

Ξεκινώντας από τα μεγάλα νησιά, όλα έχουν κάποιο πρατήριο με υγραέριο. Όταν λέμε μεγάλα νησιά εννοούμε την Κρήτη, την Εύβοια, τη Ρόδο, την Κέρκυρα και την Λέσβο, τα οποία είναι και τα 5 μεγαλύτερα της χώρας μας σε πληθυσμό. Προφανώς στα νησιά με μεγάλο πληθυσμό μόνιμων κατοίκων, υπάρχουν και πολλά οχήματα με LPG συνεπώς υπάρχει ζήτηση όλο το χρόνο.


Με τιμή κάτω από 1 ευρώ ανά λίτρο το LPG είναι εξαιρετικά φθηνό και γεμίζεις με 40 ευρώ.
2 Φωτογραφίες »

Με τιμή κάτω από 1 ευρώ ανά λίτρο το LPG είναι εξαιρετικά φθηνό και γεμίζεις με 40 ευρώ.

Στο Αιγαίο στις Κυκλάδες δεν θα έχεις πρόβλημα

Στα νησιά του Αιγαίου τώρα, στην καλύτερη μοίρα βρίσκονται οι Κυκλάδες, όπου στα δημοφιλέστερα νησιά θα συναντήσετε αρκετά πρατήρια με LPG. Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε στα νησιά:

  • Πάρος
  • Μύκονος
  • Σαντορίνη
  • Σύρος
  • Τήνος
  • Νάξος
  • ¶νδρος
Από την άλλη στα δωδεκάνησα η κατάσταση είναι λίγο πιο δύσκολη, αφού πλην της Ρόδου, υγραέριο μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο στην Κω. Τέλος από τα υπόλοιπα νησιά που υπάρχουν στο Αιγαίο, αν δεν θέλετε να αναγκαστείτε να βάλετε βενζίνη, τότε οι επιλογές σας είναι η Λέσβος, η Σάμος και η Θάσος.

Κέρκυρα, Λευκάδα, Ζάκυνθος και Κεφαλονιά στο Ιόνιο

Στην άλλη μεγάλη θάλασσα της χώρας μας, αυτή του Ιονίου ισχύουν ότι και στην υπόλοιπη χώρα. Δηλαδή στα 4 μεγάλα νησιά, αυτά των Κέρκυρας, Λευκάδας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς είναι εφικτός ο ανεφοδιασμός με υγραέριο κίνησης.
Τέλος στην υπόλοιπη Ελλάδα, δηλαδή στις Σποράδες, στον Αργοσαρωνικό και στα υπόλοιπα μικρότερα συμπλέγματα, το μοναδικό νησί που θα βρείτε υγραέριο κίνησης είναι η Σαλαμίνα. 

Autotriti.gr
THERINA LINGLONG - MICHELIN