Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Tο Zoe e-Sport concept με τους δύο ηλεκτροκινητήρες έχει απόδοση περίπου 462 ίππους.

Σε παραγωγή το Renault Zoe e-Sport των 462 PS;

2.331 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2019)

Νέες σκέψεις κάνει η γαλλική μάρκα για το αν μπορεί πλέον να βάλει σε παραγωγή το ηλεκτρικό Zoe e-Sport.


Σχεδόν δύο χρόνια πριν τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Σχεδόν δύο χρόνια πριν τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.


Mπορεί το Ζοe e-Sport που λανσαρίστηκε σχεδόν δύο χρόνια πριν να τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας χάρη στις τρομερές επιδόσεις του, ωστόσο η Renault δεν προχώρησε ποτέ σε κάποια έκδοση παραγωγής.

Ο επικεφαλής ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας, κ. Gilles Normand, σε δηλώσεις του σε διεθνή μέσα, άφησε να εννοηθεί πως το ηλεκτρικό Zoe e-Sport είναι καιρός να επιστρέψει στο προσκήνιο τονίζοντας πως, αν και η ηλεκτρική τεχνολογία αυτή την στιγμή δεν είναι σε επίπεδο τέτοιο που να «βολεύει» την παραγωγή ενός τέτοιου μοντέλου, οι επόμενης γενιάς μπαταρίες που έχει στα σκαριά η φίρμα θα προσφέρουν στο μοντέλο μεγάλες δυνατότητες.

«Το e-Sport κατασκευάστηκε περισσότερο για να κάνουμε δοκιμές, να δείξουμε ότι τα ηλεκτρικά δεν είναι βαρετά. Ήταν ένα εργαλείο και υπηρέτησε τον σκοπό του πολύ καλά. Η αντίδραση του κόσμου ήταν θετική, άνθρωποι με ρωτούσαν αν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση αλλά οι αντιδράσεις απέναντι στο concept ήταν τόσο θετικές που οι αντίπαλοί μας έχουν καταλάβει πως ίσως υπάρχει κάτι να κερδίσουν από κάτι τέτοιο».

Υπενθυμίζουμε πως το Zoe e-Sport concept με τους δύο ηλεκτροκινητήρες έχει απόδοση περίπου 462 ίππους με ροπή 640 Nm και μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα!
 

Mercedes
Autotriti.gr